ensam i trean

Från att ha suttit hemma själv hela dagen till att åka ner till Jens och sitta själv här :P
Micke skulle endast ha herrmiddag kvällen till ära så jag blev utkörd ur lägenheten, schysst ! haha
Närå, klart han ska ha herrmiddag! Så jag for ner hit och ska sätta mig i trean (soffan) och kanske se en film eller nått till Natalie kommer hem. Vi får väl ha tjej kväll då, men det har jag ju så gärna! Ska ju träffa na på 2 hela veckor, shit! Hur ska de sluta?! Så länge har vi nog inte varit ifrån varandra sen i somras.
Kommer sakna sötfia min jätte mycket iaf :)
Love you!

För mycket kläder

Jag städade ur min byrå igår, va fan vad mycket skit man sparar som man vet att man aldrig kommer använda igen! Så igår fick jag nå ryck när vi egentligen skulle packa och bestämde mig för att slänga massa kläder.. hittade massa intressanta kläder som jag inte sett på flera år men som jag vetat att jag haft men förmodligen aldrig använt. kanske en gång...
Åtminstone en gång om året bör man väl kanske städa ur garderoben? eller ? Man hinner ju köpa på sig jävulst mycket under ett år, sen ligger allt sånt där man tror att man säkert kommer använda igen nån gång ligger längst underst/bak och samlar damm.
I stort sett en hel svart sopsäck gick åt igår..

Godmorgon!

Sitter fortfarande i sängen, har precis vaknat. Sov som en liten gris inatt. vaknade av att Mästerkatten i Stövlarna gick hemifrån imore, men somnade om ungefär lika fort igen.
Dagen till ära ska jag packa, packa packa.. förmodligen packa om tusen ggr. Ja mena, är man borta typ 1 månad eller mer ja men då kan man tvätta. Men två veckor? tvättar man då ? eller ska jag ta med kläder för två veckor ? Äh, som Julia sa igår, du kommer ju säkert vilja ha olika kläder varje dag så ta med dig kläder för två veckor :P
Det är väl säkrast det !
Jag nyvaken.. inte okey!  Jag fatta fan inte hur man vänder bilderna på den här jävla Mac datorn!

Rocknrolla

Gerard Butler är en fantastiskt bra skådespelare, rocknrolla är inget undantag. Dessutom är ju mr. Ari Gold med också :P Sitter och kollar på den på canal+ hits. Känner mig så tråkig som sitter inne när det är så himla fint väder ute. Men jag tänkte dra med mig min käre sambo ut på en promenad senare ikväll och sen kanske även lägga oss i grillen. Hoppas han inte är alldeles för svårövertalad :P
Snart, om exakt 5 dagar åker vi till USA, längtar så jävla mkt. Ska bli så sjukt roligt!! :
2 underbara veckor i Los Angeles, 4 dagar i Vegas. Det kommer bli galet!
Ciao!

La la la...


Var väldigt sen jag uppdaterade bloggen, mycket har hunnit hända på väldigt få dagar. Ett sjukhusbesök har hunnits med, jag har fått ett jobb, tackat nej till ett jobb, haft hejdå-kalas för björg, och denna måndag till ära har jag varit med Natta. Vi har varit på stan, jag bokade tid på purple för färgning av utväxt innan jag åker till USA. Som jag för övrigt gör på söndag. nu är det så jäkla nära! galet galet! :)

Vart en sväng på norra idag också, solen värmde gott och måsarna skrek för fulla muggar.
Tror det blir en sväng ner till 2 bleka senare ikväll, måste grunda lite !

   


Ciao!

Äntligen får jag åka hem..

Nog för att jag är född och uppvuxen i Sollefteå och tycker oftast att de faktiskt är ganska kul att komma hem ibland och träffa alla, så känns det ändå lika skönt att få åka hem till Sundsvall igen. Har inte träffat Mikael på 5 dagar, huvva va länge. och nu är båda sjuk så vi får väl ligga och snora på varandra hemma i soffan.

Iaf, sista dagen nu, åker hem ikväll efter jag har varit hos tandläkaren. Har endast tid 16.45, vem fan får tid då?! värdelöst, sitta och vänta på att dagen ska gå så man får åka hem.

Jag och mamma ska gå på stan och äta lunch typ nu snart, synd att hon tar 200 år på sig för att göra sig iordning, har suttit vid datorn nu 45 min och väntat. jaja..   nu verka hon iaf vara klar!


ciao

HSU - hemma, sjuk och uttråkad



Att sett ut såhär när man va sjuk skulle ju ha varit ganska nice, Micke skulle ha varit svin nöjd iaf. ja, förmodligen jag med också.. Istället rinner snorn, ögonen tåras, man nyser 369 ggr/min och i huvudet sitter det som ett litet djur (har jag för mig) och slår mot hjärnan så jag får en fantastisk huvudvärk. Vilket får mig att känna mig mer lik honom...


 hahaha


I Sollefteå

Så nu sitter jag tillrätta i fåtöljen hemma i mammis och patriks lägenhet. Skönt att äntligen vara här, förbannat tråkigt att åka bil även fast de bara är 12 mil. Har hunnit varit ner på bolaget också, blir nån slags drickning hos camilla ikväll.. Micke åker inte till Paris utan till Tallin av alla ställen :P haha ja men jag har hört att det ska vara fint där också :) Blir i Sollefteå till på måndag ska till tandregleraren på måndageftermiddag, typ sista gången där nu så är väl lika bra att åka dit. sen måste jag verkligen förflytta mig till Sundsvall, orkar ju inte åka hem varje gång jag ska dit. Patrik står i köket och lagar entrecote, luktar fantastiskt. MAAT !

Torsdag

Jag va på arbetsintervju idag, igen. Glider på som fan nu hoppas bara att det håller i sig och att man inte stupar vid målet. Då kommer jag sluta leta jobb och gräva ner mig själv.
Någon kanske kan hålla ett litet tal då?
Imorgon kommer mami till Sundsvall och sen åker jag med henne till Sollefteå. Förhoppningsvis så har vi hittat en motor till min lilla blåa som har stått hos pappa och frusit hela vintern. Kanske att jag åker hem i den på måndag.
Kusin Patrik fyller år imorgon så det blir tårta för hela slanten imorgon, kanske dags att komma på vad jag ska köpa åt karln i present? vet inte ens vad han fyller men nått borde man ju kunna hitta på.
Har så tråkigt att jag skriver bara massa trams, kollar på Benjamin Button på tv som jag har sett typ 4 ggr tidigare men det är det ända bra som går tror jag..

2 bleka tjejer

2 bleka tjejer tog det ena benet före det andra och gick o sola idag. Fantastiskt skönt måste jag säga, lite färg vart det i ansiktet iaf. Det ska bli ett par gånger till innan USA också så jag inte bränner ihjäl mig, sa ju vid nått tillfälle när vi var i Turkiet på studentresa att va fan man är ju grek, jag bränner mig aldrig! Första dagen va det, sluta med att jag stod och skrubba bort all hud som ramla av ansiktet mitt samma kväll. Såå jag tillreder mig själv lite innan liksom.
Micke har åkt, ska vara i Paris i helgen med jobbet och skulle egentligen åka imorgon bitti men pga vulkanutbrottet som varit på Island så är alla flyg från Sundsvall inställd så de vart att åka bil till Sthlm idag och sen till Paris imorgon. Så nu måste jag alltså sova själv, huvva! Va inte mentalt förberedd på det här.. heh..
Saknar dig redan!
ciao

tis,ons...

Arbetsintervju igår, kändes jätte bra så hoppas hoppas på att de går lika bra som det kändes! Natalie kidnappa mig igår och vi åkte och köpte sallad och for upp på Norra Berget på piknick på muren. Solen verkligen brände, var hur skönt som helst. Därefter skulle vi skaffa lite vuxenpoäng så vi tog en sväng förbi Statoil. Vart en biltvätt, kollade oljan och fyllde på spolarvätskan :P
Idag gör jag mindre trevliga saker, har varit uppe sen 8 och tvättat. Fantastiskt upphetsande måste jag säga. Camilla och Ludde är dock påväg hit så snart får jag några att vara med, blir fika på Evolet :)
Micke ringde även för ett par minuter sen och berättade att nu hade Mini och Johanna bokat hotell i Vegas !! Awsome ! ;) 3 eller 4 dagar vart det på Caesars palace!

Rättegång!

Idag var alltså rättegången i h-sand. Gick faktiskt bra om man kan säga så? Va svin nervös innan jag skulle in, fick vittna sist. Men när jag väl satt där så gick det bra. Fick svära en ed på att jag skulle tala sanning och det va en kamera som filma.. Gick relativt snabbt och smidigt. Är riktigt intressant på hur det går till, med advokater och jury och hela fadderullan. Förstod ju typ hälften av alla fina fackord dom använde men på det stora hela förstod man ju mer.. Nu får vi hoppas att det går bra bara !
Hoppas hoppas hoppas på att solen har kommit fram nu för att stanna, känner verkligen hur mkt gladare och piggare jag är bara idag för att solen är framme, gick t.o.m och handlade med glädje bara för att jag fick vara ute i solen :)
Ha en bra dag i solen !

Love and other disasters

Har precis kollat på en film med just det namnet, Love and other distasters. En romantisk komedi, en riktigt tjej film om kärlek. Om att kärleken faktiskt kanske inte kommer till dig som man gärna drömmer om att den ska. Att HAN/HON en dag bara ska stå där i kön på affären, i bilen bredvid vid rödljusen eller att du på något annat sätt ska upptäcka personen som du vill leva resten av livet med så som dom gör på film.
Du kanske faktiskt träffar personen på något totalt oromantiskt vis och du kanske aldrig tänker att just den personen någonsin kommer vara din livs kärlek. Det är de som är lite av meningen med filmen, att den du minst anar kanske är just den du letar efter.
Min stora kärlek kom dock with all the other disasters, endast nyspydd, luktade förmodligen ja, spya hela jag, kall och avdäckad... Fantastiskt oromantiskt men en dag jag aldrig kommer glömma, trots att jag har enorma minnesluckor från hela den kvällen :P
M&M :)

bilder bilder bilder..

Tänkte lägga upp massa bilder från Natalies födelsedagsfest, men det kändes svin jobbigt så de finns att bevittna på facebook.
Det är fredag igen, helg, jag och Micke tänkte försöka ta en alkohol fri helg. Men vi får väl se hur bra det går :P
Man brukar ju alltid ha en förmåga att ryckas med, men förhoppningsvis så ska det bli väldigt fint väder i helgen så då ska vi ta solstolarna och mackor, varm choklad och sätta oss på ett berg och mysa :)

1 vecka, 6 dagar...

Det är alltså så länge sen jag skrev senast. Det här med att blogga verkade ju ganska kul först, men jag undrar om det kanske inte är riktigt min grej ändå. Om jag tänker på mig själv så är ju alla bilder roligast att kolla på men jag orkar ju aldrig lägga upp några.
Nä, men riktigt än ska jag väl inte ge upp...

RSS 2.0