28.06.10

Va väldigt länge sedan jag skrev nu, och ganska mkt har hänt kan jag tycka. Min utbildning på If är klar, 3 veckor som jag fan tror jag inte lärt mig någonting av.. Första dagen idag som vi satt själv hela dagen. Jag kan ingenting! Och har bara pratat med kunder som är sur och grinig. Aja, jag har dock fått höra att det är i stort sett ingen som kan någonting när dom börjar så det är väl ingen större fara... Tur att jag har väääldigt tålmodiga medarbetare! :)
Midsommar helgen var fantastiskt bra, glömde såklart kameran.  Men fredagen spenderades ute i herr Backlunds sjukt fina stuga på Alnö. Sill lunch, grillning, massa öl, tävlingar och naken bad va på schemat under kvällen. Dock stod alla karlar för nakenbadet. Jag och Linnea, de ända tjejerna under kvällen, stod alltså i köket. Något jag egentligen visste skulle hända men Micke lät ändå ganska övertygande när han sa att alla karlar skulle hjälpa till. Jag fick dock rätt ändå :P
Lördagen var vi i Leif och Karins stuga.. Mycket trevliga människor o Sjukt bra mat som Karin som vanligt bjöd på :)
Sjuk är jag dock fortfarande, ska den där jävla hostan aldrig försvinna. Såg dock att den äldre fröken Safrani hade ett tips på hur man skulle bli kvitt det.Recept mot treveckors superhosta: tredagars party, lite sömn, god mat, bad i 10 gradigt vatten, mycket stora temperatur växlingar, sitta i en båt som fullkomligt hoppar fram i vågor så att man blir blöt och kall, och en smootie. Sen ska man alltså vara frisk. Måste fan testa ! :P

Sjukling!

I fredags tog vi våra första samtal på jobbet, vilket var sjukt ångest framkallande och nervöst. Men det gick ganska bra iaf. Idag hade återigen samtal att ta, och för att skryta lite så gick det faktiskt riktigt bra.. fick massa beröm så det va kul att höra :) Fick några som var svin sur men det är bara att låta som man är svin glad ändå ! :P
Har även lyckats dra på mig en förkylning, eller nån slags hostning iaf. Micke har väl hostat i typ 2 veckor men jag har inte känt någonting alls, så var vi ut i lördags, hade fan halsduk och tröja o jacka men trots de vakna jag igår med en hosta som hette duga och idag har det verkligen inte varit bättre.. fy fan! Är inte ens sugen på godis fast det står typ en svin stor godis skål en knappt meter ifrån mig.  jag är fan sjuk.
sova lite kanske.
ciao

Fantastiska bilder

Spanade runt på Elle.se och hitta deras nya bloggerska, Anna Malmberg. En fotoblogg. Hur mycket fina bilder som helst :) Kolla in!

http://www.elle.se/anna-malmberg-photography.aspx

Nu vare ett tag sen...

Förra veckan va alltså första veckan på If, riktigt roligt faktiskt. Bra utbildare och bra människor som går utbildningen, grymt nöjd!
I fredags for jag till Sollefteå, lillebror tog studenten så det skulle firas! Va upp till pappa och pussades på Milla och Victor en massa. Sen förfest hos Camilla, riktigt roligt och sen vidare på Appelbergs. bra kväll.
Lördagen vart de Svenssons med Micke, Jens, Natalie och Erik. trevlig kväll som slutade med tv-spel hos Erik. Mindre roligt dock :P Men jag kunde ju doodla ;P
Igår, allihop, va jag, Micke och Natta på Himlabadet. Uppfyllde faktiskt mina förväntningar :) Jag och Micke va även riktigt duktig och städa o tvätta och fixa :P
NU ska jag äta godis!
My Love !
Jag förstår fortfarande inte hur man vänder dom! Jävla Mac-trassel :P

Första arbetsdagen på if



Ja, det är alltå här man ska jobba i sommar. Försäkringar och sånt. Va första dagen idag på utbildningen, som kommer hålla på i 3 veckor. Var faktiskt riktigt roligt men väldigt mycket att ta in och mer kommer det att bli. Men kan tycka att folket som börjar nu samtdigt som mig verkar riktigt bra. Undantag finns det ju säkert men :P
Är iaf sjukt skönt att få börja jobba igen, har gått alldeles för länge utan att ha haft någonting att göra så jag är riktigt laddad fakiskt.



Nu sitter jag, nöjd med första dagen, och väntar på Mikael som är ute och cyklar. Är svin hungrig men tänkte att det kunde ju faktiskt vara trevligt att äta tillsammans. Så ska ta och slå på lite makaroner nu så det är klart när han kommer hem. Hoppas ni får en bra kväll !


Sollefteå.


Tillbringade denna helg i min kära hemstad, hade faktiskt sjukt roligt.. Träffade svin mycket folk som jag inte träffat på länge och fick umgås med människor jag saknat massor!
Det va fest för hela slanten och fira att Micke och Nordin tagit examen! Stora grattis!
ytterst lite bilder men här är några..




Förfest hos mig



Lillgrisen min :)



Pullan ;)



och KL som jag inte träffat på tusen år :)



Mina små tissetatter va också med, men dom sov fan hela tiden..
patrik tycker vi ska döpa dom till Pervot och Lasse, va tycker ni?




Onsdagen förra veckan..


Natalie va ledig och Vi va som vanligt nere i hamnen, eller som vanligt är väl kanske fel ord men vi har spendera ett par dagar där nu när vädret har tillåtit. Underbart!



Yeah!




Båtar!






Drar 12 mil norrut.

Åker hem till Sollefteå några dagar, tar bussen idag kl 1 och far hem med jonte på söndag. Hur kan det förövrigt ta 2 timmar och 31 minuter och åka en buss som går kl 1 och 3 timmar och 10 min för den som går nu om 15 min. Inga fler byten eller någonting men 40 min extra tar de ändå. Mkt märkligt...
Mathias fyller år idag också, han ska på popklubb ikväll på Appelbergs och tycker alltså då att jag borde följa med, har ju faktiskt aldrig varit på popklubb då dom vanligtvis håller till i Näsåker, så man kanske ska ta o göra det. Vi får se helt enkelt. Känner mig ändå inte super laddad direkt..
Nä, ska ta och äta någon frukost, ta en dusch och packa litegrann..
Ciao

Sex and the city 2!

Igår, efter en super skön dag nere vid hamnen gick jag, Natalie, Sarah och Sanna på bio. Sex and the city 2. Hade hört att den inte skulle vara så bra, eller iaf att folk hade väldigt delade meningar om den.
Iaf så blev jag väldigt positiv överraskad, tyckte filmen va riktigt bra :) Lätt sedd, många skratt och lite tårar. En bra tjej film liksom :)

Vilken bra dag!

Kom precis hem från stan, Simon kom hit och och vi gick ner på stan.. Kollade lite i affärer och så, försökte hitta någonstans att fika som fanns i solen. Så det slutade med att vi satte oss på torget, Simon köpte en låda jordgubbar som vi satt och mumsa på :)
Satt där i typ 3 timmar och pratade massor! Hur mysigt som helst, tack för en bra dag :)
Ja som jag sa kom jag precis innanför dörren, project runway på tvn och gamla chips i en skål. Hur bra som helst :P
Undra vad som händer ikväll?! Någon idé nån?

Så var de juni..

Ja som jag skrev igår så rullar fan tiden förbi och nu är det alltså juni.. om 6 dagar börjar jag jobba! sweet!
Kommer dock inte kunna åka till peace and love som planerat vilket suger KUK! Micke, Natta, Jens och alla far men inte jag :( Tur så ska Sarah "Beyonce" Kalawy :P vara hemma med mig så vi ska leka massor! Så kommer ju grönstedt hem och Mini fyller år... och jobb, ja helt osysslolös lär jag inte sitta förhoppningsvis!
Såg precis på fejjan att herr Lingell skulle vara i sundsvall idag, ska försöka få tag på han och se om han vill va med mig idag! Känner att jag har nån slags mindre sjukdom i halsen men om jag bara ignorerar den så borde de försvinna eller ? :P
Simon i egen hög person!

RSS 2.0