Äntligen !


Äntligen äntligen! Jag har de nya lägenhetsnycklarna nu. De ligger i väskan och bara väntar :)
Så jäkla skönt, nu kan vi börja bestämma på riktigt. Ordentligt. Och ta några riktiga beslut om hur det ska se ut överallt. Jag längtar!

Hade sett framemot hockey idag, Sollefteå-Njurunda. Men i och med flytten måste man se om sina intressen lite, jag måste börja städa lägenheten. Sviiin tråkigt, men ack så viktigt.
Är såå sjukt glad och tacksam för att Landell ska ta över våran lägenheten och att han vill köpa våran sova och ta över bord och stolar i köket. Mycket mindre jobb för mig. Men trots detta så ska ju alla jävla hyllor och skit torkas rent, fönster måste möjligtvis torkas rent också.

och vet ni, jag är tillbaka på If igen.
Ciao

Top 10 Madonna

Känner mig så duktig som va uppe klockan 8 imorse och började tvätta. Åt frukost i normal tid för en gångs skull och sitter nu och kollar på MTV top 10 at 10. Madonna. Nog för att många har väldigt mkt åsikter om henne så är hon sjukt grym. 50 år gammal och har varit världsstjärna under större delar av hennes liv. Gör pang låt efter pang låt och vilken jävla kropp sen. Visst hon har nog en del botox osv i sig också men vem har inte det nu?
Jobbar iaf idag,  börjar kl 2 till 7. Blir förmodligen hockey på tv kan jag tänka mig, Timrå.
ja.. svin tråkigt inlägg men fantasin flödar inte direkt.

Pinuppor!

Har ju som länge letat efter en riktigt snygg sexig pinuppa som jag vill tatuera. Men har som inte riktigt hittat någon som jag gillar riktigt mycket.
Nu har jag dock hittat en karl som är känd för sina pinuppor. Gil Elvgren heter han och här är några exempel.
Tycker alla är super fina!

Onsdag

Ledig även idag, tråkigt! Men har precis sett en riktigt bra film.
Filmen om Notorious B.I.G och hur hans liv va innan han dog och hans väg till framgång och han bevisar att ingenting är omöjligt. Se !

Så var det de här med att kliva upp också


Jag ska nog inte ha ett jobb där man börjar halv 10 ena dagen och kl 2 andra, sen är man ledig i 2 dagar... vänder totalt på dygnet och blir bara allmänt lat.
Skulle vara så duktig att gå upp och tvätta imorse, jo tjena... vaknade halv 11 och hade alltså missa hela min tvätt tid, bra jobbat. Så eftersom jag även är ledig imorgon får jag ta tag i tvätten då. fuck
Filmtips !
Eva Green är bra!
Psykiskt jobbig!
Bättre än vad jag hört att den skulle vara!
riktigt bra film!
Speciell, men jag gillar den!

jobb och parmiddag

Jag va på hockey igår. Jag tycker inte ens om hockey, men det va faktiskt riktigt roligt, så jäkla mkt roligare att titta på det live. Timrå-Frölunda spelade, Timrå spöade skiten ur Frölunda.
Jag, Johanna och mamma Karin drack vin i baren och en Frölunda supporter trodde jag och Johanna var i 30 års åldern. Blev lagom glad! Här har man inte ens fyllt 21 och folk går runt och tror att man är 30! Jag har nu ett mindre agg mot honom.
Idag har jag jobbat, lite folk men det vart en sväng där de kom en del, precis kommit hem nu och satt ner mig i soffan, ikväll blir det parmiddag med Johanna och Niclas :) Micke lagar middag :) yes! jag vart tvungen diska, mindre kul :P
12 dagar kvar tills vi flyttar! :)
HAHAH! Svin glá Mini!

Trötter tjej


Har varit med Safrani ute på Birsta, eller snarare Biltema, Bauhaus? och IKEA och kollat runt. Blir fan helt slut av det. Nu sitter jag hemma i sängen och tänkte försöka ta en liten powenap, ikväll blir det middag och mamma Karin och sen timrå-frölunda med mini, johanna och karin. Få se hur kul det kommer bli :P haha hockey intresserad som man är :P eller...


jag har kommit på en sak. Mac datorer är så mkt bättre än PC.
Har vant mig vid Mickes dator och nu sitter jag på min egen igen och den känns så dålig :p och försöker göra alla saker som man kan göra med Mac men det går inte...
aja..


godnatt for a minute or two.

Titt !

Sitter i soffan lite, har precis kommit hem från Safrani och Jens. Kollar lite fejjan och så.. helt plöstligt ser jag. HAH! En viss herr Nordlander har skaffat blogg, men dåligt ! Även Herr Östlund är med, får inte glömma honom. Kommer säkert bli en svin bra blogg med massa snygga bilder :)
Ännu en blogg att följa, niiiice :) http://visomskickar.blogspot.com/

Örhängen

Har precis klickat hem dessa fina örhängen jag hittat på denna tjejs hemsida; http://sarasdesign.se/
Fanns väldigt mycket fina smycken där :)
139 kr! Taget !

Varför...

Måste få börja med att tacka herr Jens Svedin för den fantastiska bakgrundsbilden han fixat till min dator, blev glatt överraskad! så tack! tänker dock inte lägga upp en bild på den här :P
Vaknade för 1 timme sen kanske, tröttare än någonsin. Varför är man så jävla trött trots att man har sovit ganska bra inatt iaf, men har drömt massa konstiga drömmar. Iaf, jag är trött.
Ska även jobba idag, börjar klockan 2. Första gången att stänga själv, hjälp hur kommer det gå. Säkert svin bra!

tisdag, och fortfarande ledig...

Nu har jag alltså haft ledigt sen i fredags, gah håller på att bli lätt uttråkad! Finns tamejfan ingenting att göra på dagarna.. och är även ledig imorgon men då kommer kanske mamis hit under dagen.
Har legat i sängen fram till nu och kollat klart på en film jag började se igår, Julie and Julia. Med Meryl Streep.
Chic flick nå jävulst, men tyckte den va ganska söt, verklighetsbaserad så det va ju lite kul.
Har precis dragit iväg ett sms till Daniel Mähler, såg att han kanske skulle till Sundsvall idag så ska se om han vill ta en gammal fika med mig under dagen :) Kul att träffa lite sollefteå vänner!
Dags att klä sig, ciao
Daniel!
Update: Daniel dissa mig för birsta :P hahah

Lördag kväll !

Vart förfest hemma hos oss och sedan vidare ner på Svenssons, dock följde inte alla med, av olika anledningar!
Tack för en bra kväll allihopa!

Letters to Juliet

En riktig tjejfilm, men väldigt söt och fin. Handlar på det stora hela om att hittar man sin stora kärlek ska man hålla kvar vid den oavsett vart i världen och livet man befinner sig. Och har man inte hittat sin soulmate än så när man väl gör det så ska man ha modet att våga chansa, våga hoppa och tro på att våran kärlek är så stark så inget annat spelar någon roll. Jag gillade den på något vis iaf.

Surf stream

Hej hej!
Gårdagen med mitt förre detta jobb var kanon, Himlabadets relax avdelning är hur mysig som helst, super god mat och ja, det finns ju för guds skull öl!
Dock började vi med lite lek ute i äventyrsbadet, jag och Daniel körde i surf streamen, hur jävla kul som helst!
Gjorde svin ont och ramla när man ramla fel men annars var de ingen fara, jag rekommenderar dock att ha på sig stora bad trosor! Men gick över förväntan faktiskt, fick beröm av instruktören ;P haha!
Kvällen fortskred och vid stängning gick vi vidare till Sara och sen till favorit stället, Svenssons. Träffade massa härliga människor och hade riktigt roligt, vilket märktes imorse när jag vakna, men det är bara att tagga om för ikväll kör vi igen! Kör hårt!
Skadad axel efter surfstream, hur jävla ont som helst gör de kan jag säga! :P

Alla bara flyttar

Har suttit en stund och kollat runt på Facebook, och upptäcker att alla håller på att flytta.
Matte har flyttat till Skövde, Camilla flyttar till Stockholm och det är massa fler människor från Sollefteå som kommit hit till Sundsvall också. Vilket är väldans trevligt :)
Ja, alla går sina egna vägar nu, spännande !
Ligger i soffan ner hos Safrani nu och lyssnar på Robyns nya album. Body talk pt 2. svin bra som vanligt är hon. Väntar typ på att klockan ska bli 4, ska på Himlabadet med min gamla grupp på If och relaxa och äta gott och dricka lite öl, hur härligt som helst ska det bli!
Hoppas ni får en bra fredag

Jag sover hos Safrani!

Idag har jag blivit dissad av min pojkvän 2 ggr, kul! Först fick jag inte komma hem och äta middag för han skulle bjuda Tägtström bröderna på middag och dom skulle spela tvspel.
Sen kommer jag hem efter att jag och Natalie varit hos fru Wallin och hälsat på och hoppas att dom ganska snart ska avlägsna sig och att man kan få mysa ner sig i sängen med Micke, FEL!!!!!
Dom tar även över min säng och ska sova över... skit bröder :P hah nä då. dom är så bra så ;P
Så Safrani tog mig under sina små änglavingar och tog med mig hem till sig. Så inatt tar jag Jens plats i sängen! Sweet ! :) Naken Natalie bredvid mig, kan int bli bättre serru ;)
nu, Letters from Juliet , Godnatt !

...

Börjar jobba om en timme ungefär, ska ta och fixa till mig och äta lite.
Fick ett samtal från en exalterad pappa Micke igår som precis kom ut från en konsert på Globen och sett ingen mindre än självaste Ozzy Osbourne! Hur coolt som helst! Hade lätt velat varit med.
Hade varit en grym konsert iaf! sjukt kul!
nä dags att göra sig iordning. ciao

Milk

Har sett den här filmen idag, se den! Jag gillar den skarpt. Sean Penn är svin bra som vanligt.
Filmen utspelar sig under 1970 talet. Helt sjukt hur människor tänkte då, och tyvärr är det fortfarande människor som tycker och tänker så nu. Vilket är väldigt tragiskt kan jag tycka.
Alla är vi ju människor, inte sant?
Mer än så säger jag inte, ni får se filmen själv och avgöra.

Helgen över, its monday again.

Jobbade igår, till 3. Köpte på mig en fantastisk godispåse och tänkte bara krypa upp i soffan och se film hela dagen. Efter 2 filmer va jag less, då va klockan ungefär halv 8 - 8.
SÅ, jag ringde till Sara vilket resultera i att jag har legat nerbäddad i sängen och sett film hela dagen, sen åkte sara hem och natta kommer och hämtar mig och vi åker ner till dom och ser lite mer film + mtv movie awards.
Bra dag! indeed. Min plan, som egentligen var att städa lägenheten för den ser ut som skit, gick åt helvete vilket innebär att jag verkligen verkligen måste göra det imorgon! fuck!
Jag gillar verkligen inte att städa

Sedan i onsdags...


Jag slutade mitt jobb på If i tisdags, inte för att jag ville utan helt enkelt för att det inte fanns plats för mig så jag fick gå. Redan på onsdagen började jag mitt nya jobb, Lee store! vilket jag inte trodde att det skulle gå så fort but thank god it did! Frasse och Adrian är väldigt bra lärare för det första, Adrian är syproffs som försöker förgäves lära mig sy. Och efter ex antal ggr så börjar jag faktiskt få lite kontroll på skiten. Dock ser jag ju själv att det är ett litet tag kvar innan jag tänker sy upp ett par byxor till en kund själv. Tur att man har två karlar som kan göra det åt en! :P

Dagarna har gått ganska fort, idag är det lördag, Micke åkte till Paris imorse och sitter väl säkert på någon fin liten restaurang och dricker vin och äter sniglar eller nått annat.
Själv sitter jag hemma och börjar få ett mindre psykbryt på att vi har en idiot till granne som tycker att spela trummor är sviiiin kul!! Gaaah! jag säger då fan det, bli aldrig granne med en människa som spelar trummor! TIPS!
Jag är alltså inte särskilt avundsjuk alls!!!!!!!!!! fuck!

RSS 2.0