Dan före dan!


Dagen har spenderats på Birsta, med Natta, hennes mor och hennes morföräldrar. Morfarn satte sig med tidningen i en fåtölj och där satt han punkt! Gick runt o kika lite på kläder men jag och Natta klarade oss ganska bra, vi va ju tvungen att åka hem och fixa med paj, kakor, bullar, förebereda kaffe vattnet m.m :P
Har alltså precis svullat i mig både de ena och andra..
Jag och Natalie ska ha tjejkväll och gå ut o äta och dricka vin :) Kommer bli en alldeles förträfflig kväll kan jag tro !

Imorgon dock, imorgon kommer bli heeelt fantastisk, hoppas jag iaf. Det känns som det. Födelsedagsfest för fröken Safrani, Pettan, benji och felix anländer vilket jag tycket är heeelt fantastiskt. Söt Simon har anlänt till Sverige och är för tillfället här i Sundsvall och förhoppningsvis stannar han och är med oss imorgon, ska ta o ringa han på momangen btw :)



Lyssnar på The Killers och kollar på bilder från Hultsfred 09. Underbart!


....


Bra dag, har fått mycket gjort kan jag tycka! Möten hit, cvn dit.. Träffat Milliizz och Mandiizz och Moiizz och allt va alla smeknamn dom har på varandra :P Hahaha, dom skulle iaf gå och se Alice i Underlandet om jag förstod dom rätt.. Kul att se tjejerna igen, måste åka hem och dricka mig full med dom snart känner jag :P

Sitter som jag gjort dom senaste 4 dagarna nere hos Natta och Jens, jag trivs bra här jag :) Björgen är här med och har endast tryckt i sig en påse chips med dipp till middag. Han kan de här med kost Björg. Sitter och funderar på att det kanske är vad deras folkslag äter liksom, Björg är ju en egen art för dom som inte visste det ;p

Jag och Natta skulle baka tårta egentligen, det va anledningen till att jag sitter här, men så blev icke fallet.
Istället slutare såhär: 








Hon är vacker på sitt sätt :P




Thomas Sabo

Åh vilken karl! Fantastiska smycken måste jag säga, den lilla dykaren för endast 2390:- vill jag gärna ha, men ack ack ack.. Föör dyrt mig! men dom är pretty amazing!

      

 

           Jag vill ha ALLA !!

 


wednesday


Ska gå ner till Jensen och kolla på Sherlock Holmes. stackarn ligger hemma och är lite sjuk, men som alla karlar är han helt förstörd och borde väl egentligen bli inlagd på sjukhus :p
Men när jag ändå sitter hemma och inte gör nånting ska jag gå ner och göra han lite sällskap och tycka lite synd om han :P
Blir heldag hos Svedin/safrani idag, greys med Natta ikväll :) ciao



hahhaha crazy eye :P


Soolen!


Tänkte ta mig en sväng ner på la stada! Fröken Safrani fyller ju år på lördag så ska väl försöka hitta nå åt henne då :) Annars blir det väl ett jävla liv :P haha..
Hoppas stan har nått att erbjuda för nu sticker jag !


  En cola kanske hon ska få?

Galaxer i mina braxer!

Vilken helg vi haft, i fredags kom som sagt minigrisen Niclas hem och då vart middag och vin m.m såklart! Middag hemma hos Leif o Karin, och somvanligt blev det fantastisk mat.
Jocke och Sara vad också med oss! vi gick vidare för lite efter fest hos Gurra och Erik...

Löragen spenerades på en is någonstans utanför här.. Solen strålade, öl inhalerades och fisk fångades. Dock inte av mig, jag satt i min solstol och njöt av frisk luft och sol :)
tillbaka till stan för snabbjogg hem och hockey..
Gröning och Backlund kom förbi och de sjöngs ett par sånger och vidare till Svenssons, som bjöd på tacobuffé som va just då typ de godaste jag ätit på svin länge pga att jag ätit endast 2 korvar under hela dagen..
Paltkoman sattes in och jag o Micke va hemma innan halv 12, fan Johnson hur äre med åldern?! Drabbat!

Dagen har varit ungefär som dom flesta söndagar, vi unnar oss! Allt! Pizza, glass, godis, cola, vitlökssås you name it! Har tyvärr sett sista avsnittet på Entourage men har börjat kolla på How i met your mother .. bra serie!

Ciao

                           



    



Tänk att du klarar 6 omöjliga saker innan frukost!


Jag kan , Jag kan, Jag kan!!! Åh cv skrivande är ungefär lika kul som att sakta sakta få huden bortskrapad från kroppen. Alltså otroligt hemskt och smärtsamt och man önskar bara att det kunde ta slut!
Jag försöker pigga upp mig själv med bra musik, har bland annat fått tips om ett band som heter Mumford & Sons, faktiskt riktigt bra ! Så det är ju lite kul..
Sen kommer ju Niclas hem idag också, det är ju kul, och imorgon ska vi kliva upp kl 7 på morgonen för att åka ut och pimpla och dricka öl med Svenssons underbara stammisar, kommer bli ett härligt gäng med fantastiskt mycket törstläppar! hah :)

Så okej, mitt liv är inte svin hemskt att jag måste ta en dag att sitta o skriva cv men om man faktiskt fick nån respons för det skulle de va förbannat mycke roligare :P
Aja, jag ska försöka inte gräva ner mig alldeles, det blir middag hos svärisarna ikväll ju ;)



        Ciao !

Ibland förstår jag bara inte..

Sitter och läser tidningen elle på internet, och läser till min förvåning att vårens nya skönhetstrend är blekta bryn, alltså i stort sett osynliga.. Vilket får mig att undra, vem vill egentligen se ut som (ta mig på rätt sätt) att man har typ cancer eller nån annan hemsk sjukdom som man tappar allt hår ?  Eller vill man det ? Det kanske ser häftigt ut på en modevisning men sen då?!! Man kanske vill det bara för att nån som säger att dom kan de där med trender säger så.. ja, så är det nog.
Ja, men då går jag och köper blekning till mina ögonbryn! Ciao
http://www.elle.se/bloggar/beautydept.aspx?post=77841

Bra helg!


I fredags va jag som sagt och såg Alice i Underlandet. Vilken fantastisk film :) Bra kommentarer i filmen! Tim Burton är verkligen strålande, och Mr Depp, do i need to say more? Alltid lika bra!

Lördagen spenderades med Mickes arbetskamrater , vi spelade curling, svin svårt! har blåmärken fulla knät och stod o frös i ca 2,5 timme. Men det va riktigt roligt :) Såg Timrå - Luleå på Allstar och sen vidare till Anton på förfest. Bra kväll.

hah, gårdagen va mindre faboulos men ändå lika bra. Jag och Micke kollade på en och en halv säsong av entourage, Vi satt i 14 timmar straight. Förutom när vi va ner på Ica B och köpte godis.
Ikväll börjar vi på säsong 4 :) woho !


Tim Burton

Ikväll ska jag och Mikael äntligen gå och se Alice i Underlandet. Har tänkt gå på den i typ 2 veckor men det har aldrig riktigt blivit av, men så ikväll ska vi äntligen gå :) Tim Burton är ju helt fantastisk!
Kommer bli en underbar fredag kväll kan jag tro !



Jag hatar att städa.


Vaknade imorse i tron om att jag hade vaknat ganska tidigt, fan Micke gick ju precis till jobbet. ( 8, 8.30 ) Kollar på klockan och inser att klockan är nästan 11. Visst man har inte överdrivet mycket att göra, men det är med dyngsrytm är ju noll!
klev upp oc började städa litegrann, värmde mat åt Micke som kom hem på lunch, sen fick jag städdjävulen i mig, lägenheten fick sig en putsning så de sjunger om det.
Kommer Micke hem och jag väntar mig ett; men va fint du har gjort här älskling! o tvättat o allt, du är så duktig! Men fick ett; vad blire för mat? åh tack...


....

Igår när jag satt här hemma i min ensamhet, med två fruktansvärt tråkiga vuxna kom jag o tänka på min käre vän Elin, typ hur länge som helst sen jag såg henne!
Så jag tog en sväng dit igårkväll :)

 Detta ständiga hästprat! :P

                   

Jag lekte med lill skiten Tyson, knappt 1 år gammal och typ 20 cm hög men tror han är ett berg och kan göra allt som han vill. Har en mindre besatthet i Elins trosor och Vagios sockar som han går och gömmer lite överallt i lägenheten :p

Gah! måste ut härifrån!


Det har väl gått ungefär 3 månader sen Flisan (katten) lämnade denna lägenhet på Kungsgatan i Sollefteå. Ändå varje gång jag är här blir jag alldeles nysig och snorn bara rinn ! måste ut i solen och frisk luft.
Ska snart iväg och äta lunch med mami och lillebror och sen åker jag och Nääz tillbaka hem, till sundsvall :)

Ikväll har jag för mig att det blir middag hos Leif o Karin och sen kommer beslutsångesten, ska jag gå hem och se Greys eller nu när Micke väl ha sagt att han vill följa med mig på Alice i Underlandet, ska jag ta tillfället i akt? Något att fundera på! :)


Julmust,påskmust,allahjärtansdagmust,midsommarmust,sommarmust!


Zeunerts underbara must har bl.a fått bäst i test på PLUS, är från Sollefteå och smakar faktiskt någonting annat än socker! Det finns verkligen ingen annan för mig! Den är fantastisk!

 I LOVE IT!

Ny människa


Tänk vad som händer när man kommer tillbaka till sin hemstad igen. Man blir som helt förbytt och träffar sin underbara vän och frisören Julia och ska hålla på och ändra på sig själv.
Idag blev jag en  ny människa.

Först vart jag blond :P



 Sen kleta hon i färg...



                 

Och nu ser jag ut såhär :) Blev bättre den här gången kan jag tycka !


städa, duscha, bussa

Ska ta och hoppa in i duschen , städa lite åka ut på birsta fram och åter och sen tar jag och Natalie bussen till Sollefteå. Blir bara där över natten dock. Va ju fan där förra helgen :P Men jag ska få träffa lille Victor :) Det har jag längtat efter!
Tror bestämt att våren faktiskt är på väg nu :)
Googlade på vår så fick jag upp den här bilden, svin bra!

Söndag!

Idag fyller Camilla år! Stora grattis tösa :) hoppas du får en bra dag :)
Dåligt uppdaterat nu dom senaste dagarna kan jag tycka, liten smäll på fingrarna. Mamma har varit här i helgen, från fredag till lördag. Blev en after work på 1891 med Leif o Karin och Åsa och Thomas. Efter begav vi oss hem till Leif o Karin på en fantastisk middag som vanligt när Karin lagar mat. Mycket vin, mycket skratt och en mycket trevlig fredagkväll.
Igår vart det hockey här hemma och sen vidare till Jocke o Sara på lite fest. Svenssons hans med en sväng och sen vidare till Stadshuset. Bra kväll! :)
Vaknade imorse av Mickes telefon ringde, trodde jag, men det visade sig vara alarmet. Som ringde kl 8. Han skulle iväg och spela innebandy halv 9. Kul för han tänkte jag och somna om .
Har precis sett den fantastiska filmen New Moon! åh vilken film.
Nu kommer Micke snart med cola ! :) woho

......

Dagen idag kan jag tycka ha varit ganska bra, jag jobbade på Carlings idag. Gick väldigt bra, fick beröm :P
Kom hem till min käre sambo som hade lagat mat :) ( brukar dock oftast vara han som lagar mat)
Kollade på den efterlängtade säsongs premiären av Greys! fantastiska underbara serie, Micke blev skit less o gick från tvn :P
Va ner till Lovan en sväng och slog in presenter, tack för hjälpen chica :)
Jag och Micke har även hunnit se Bröllopsfotografen, fan vilken film :P Hahah! han va klockren! Den kan jag varmt rekommendera.

Grattis Mikael, 28 jordsnurr :) älskar dig!

Beslutsångest.

Har kraftiga funderingar på att göra dreads nu. Fan Natta ska ner till sthlm nästa vecka skulle ju vara svin bra om jag kunde göra det då. Samtidigt vet jag inte jag vågar, fast har varit sugen på det i flera år!
Det är dock ingen som håller med mig :P eller jo Julia, tror jag!
Hon är så himla vacker, Camilla Belle från 10.000 BC

Hockey kväll

Det är Timrå-Modo som ses, jag är totalt ointresserad men låtsas kolla iaf :P Det står iaf 3-3 nu, så mkt vet jag.
Hemmet är fullt, Natta, Jensen, Björg o Matte sitter i soffan med oss :)
Fick bild på lille Victor idag också :) ska lägga upp sen! han är så fin :) stor kille va han också, hela 4300 g !
Jag återgår till den "viktiga" matchen

RSS 2.0