Sista dagen på jobbet.



Så, sista dagen här på If alltså. Känns ju faktiskt väldigt tråkigt. Speciellt nu när de börjar flyta på ganska bra nu.. aja, bara bita i det sura äpplet, förhoppningsvis så har jag redan något på g ! :)
Fick iaf en blomma av chefen idag, och alla verkade förvånad att jag skulle sluta så det va väl lite kul då.
Palander sluta idag också så han hade med sig kladdkaka som han hade bakat, svin gott för övrigt.
Hoppas iaf att man kanske kommer tillbaka hit igen.



45 min kvar. got to do some work ! ciao

haha !


bilder från i fredags finns hos safrani! www.missnat.blogg.se

underbar helg



Helgen har varit hur bra som helst, fredagen vart jag och safrani galen och tog fram bacardi flaskan, det vart dans och galenskap. slutade på svenssons där vi träffade Agnes och Hanna! hur kul som helst :)

Lördagen hade jag och micke årsdag :) Dagen spenderades en sväng på Open Trot, sen vart det 3-rätters på Invito, svin gott ! och avslutades på stadshuset med massa vänner ! Jag och Micke fick skåda ett slagsmål på dansgolvet, ingen jävla vakt gjorde någonting vilket va ytterst märkligt och ena killen höll på flyga in i mig och Micke.

Gårdagen var hur mysig som helst, framstupa sidoläge hela dagen. Två filmer vart det, Karate Kid och Remember me, tyckte faktiskt båda va bra. Remember me höll jag väl typ på att grina ihjäl mig när jag såg. Väckte även Micke som hade lyckats somna :P

Ny vecka, nya tag. Sista dagen på jobbet imorgon. kul :S

äntligen fredag



godmorgon godmorgon!

Mår ungefär lika illa idag som igår, inte lika trött dock. Men snoret verkar aldrig vilja ta slut. FUCK!
det är äntligen fredag, vilket betyder helg, vilket betyder att jag och Micke har våran ett års dag imorgon :) shit, helt sjukt vad tiden har gått fort. 1år tillsammans och 10 månader som sambo. Och är fortfarande så upp över öronen kär i karln så det är sjukt :)

annars då, jag och micke såg From Paris with Love, den sög. Travoltas nya film, han va bra, säkert den mest brutala film han har gjort. Dock den andra, han va ju smärtsamt dålig. förstörde i stort sett hela filmen.
Såg även nya Angelina Jolies nya, Salt, som va kanske huur jävla bra som helst! Hon är så jävla bra kvinnan så det är helt sjutk ! :) SEE !



 



nej nej nej...



Var lite små hängig igår på jobbet, men tänkte att de kommer bli bra..
Va med Natalie ochSara igår, tusen år sen jag såg Sara så det va kul att träffa na.

Somna vid 11 halv 12 kanske och vaknade halv 4 när min käre sambo kommer hem lagom på lyset och får världens fylle hicka. Vaknar och blir typ svin pigg efter det, sista gången jag kollade på klockan var den 04.45 inte bra! Har ett svagt minne av att klockan ringde imorse och att jag tryckte på snooz knappen, vilket jag kl 8 när jag vaknar panikartat att jag inte hade gjort, jag hade tryckt av den. Och jag börjar jobba kl 8, så de va panik igen, på med smink, kläder, skor sätta sig på cykeln och snabbt snabbt ner.. satt i min stol 20 över 8. ganska bra ändå!

Är dock istället helt förstörd, svin trött och näsan bara rinner och jag vet inte hur många ggr jag har gäspat och nästan nyst kunder i örat, det är tur man kan koppla bort sig med ett enkelt knapp tryck.
ikväll blir de soff häng och film! Vill bara hem och lägga mig nu!




woho, lill lördag


Halva veckan har gått, sweet! Började morgonen med morgonmöte och chefen bjöd på frukost, svin bra tycker jag som aldrig hinner äta frukost.

Träffade min älskade vän Mikael Mårtensson igår, det vart en liten vinbjudning uppe hos karin och andré. Super kul att träffa dig igen :)

Jag och Lovan upptäckte att vi inte hade någon hobby och satte igång och fundera på vad vi skulle kunna göra, Anna kom med din briljanta ideen att vi skulle börja spela amerikansk fotboll, det slutade med att vi la upp en grupp på facebook om några mer än vi är intresserad av att börja ha en gammal hederlig gympatimme en gång i veckan. typ spökboll, dunken, hinderbanor mm. Kan bli exakt hur bra som helst! :P

Någon som är intresserad?!

återigen måndag


Härliga måndag! inte alls, sitter här med min mensvärk som vägrar gå över.
Telefonen har ringt men inte nu, nu sitter jag här och har någon slags minivärk i skuldran typ, tror jag håller på att få mus arm:p Visar ju bara hur jävulst dålig form man är i.

Igår va jag och Nääz på Selångers marknad, solen lyste ute och ja, det kändes som att det skulle nog bli en ganska mysig dag.
Det slutade med att vi gick och klagade på att de va för varmt, sen var helikopterturen vi tänkte ta, alldeles för dyr och sen så var ja typ 1 mm ifrån att vinna en sån där sviin stor choklad kaka men den där jävla pinnen stanna numret innan mitt. FUCK!
Men vi fick ju iaf med oss svin gott bröd hem :P heh




kärlek

Jag gick hem från jobbet idag och gick genom stan, tänkte ta en titt i några affärer. Dock så verkar alla affärer va sämst på att skylta för jag vill se saker på en gång om jag ska köpa det, jag ska inte behöva leta. aja, det handlar kanske bara om att jag är sjukt lat också.
Iaf det jag ville komma till, jag går alltså genom stan, sakta men säkert kollar på folk som är på stan och mina ögon fastnar på ett par som går längs gatan, runt 40 kanske, solen lyste rätt på dem och dom höll om varandra, så nära som man kan komma någon när man går bredvid varandra. Kvinnan skrattade, högt och av glädje och så även mannen. De stannade upp, tittade på varandra och kysste varandra och man kunde tydligt se hur mycket de tyckte om varandra och hur lycklig de va just där med varandra.
En underbar känsla som jag känner varje dag och som jag hoppas att jag aldrig ska behöva vara utan.

torsdag


Började morgonen med ett besökt på sjukan, magnetröntgen stod på schemat.
Gick bra, va ju inte världens roligaste upplevelse men kan inte säga att den va så hemskt heller. Hade tänkt mig att man skulle åka in i ett urinrör typ, (storleksmässigt) vilket är väldigt litet, men det va ju hur lugnt som helst.
Blev lite lätt illamående när sköterskan spruta in kontrastvätskan men när jag kom ut därifrån satt Micke där med en macka åt mig, så det vart bra igen :)

Har världens tråkigaste dag på jobbet, känns som om jag inte alls har någon koll på vad jag har gjort idag, timmarna har bara rullat förbi. Jag längtar tills jag kommer hem, ska bara ligga i soffan exakt hela kvällen, förutom en visning av lägenheten kl 8, fuck.
Kanske ska gå förbi affären på vägen hem också. Vill handla! :)

18 augusti.


Shit, våran lägenheten är verkligen attraktiv, la ut den på blocket idag, micke har blivit nerringd med samtal va t.o.m tvungen att ändra till maila vid visning så han skulle slippa prata i telefon hela dagen.
Men det känns svin bra, att det inte kommer bli några problem att komma ut därifrån i tid. Sitter även nu och kollar på flyttstädning, känns som om vi kommer vara för lat för att göra det själv :P Har skickat iväg prisförfrågan nu så får se om vi får nått svar snart.
Städlistan.se om ni ville veta :P

Idag blir det kökskollning på ikea. ska bli spännande, får se vad vi kan göra för bra med det där köket :)
åh det ska bli så spännande att flytta. göra det på vårat sätt!
Efter det kanske det blir middag med Jim och hans flickvän Märta, hoppas! för då slipper jag äta blodpudding till middag :p


Imorgon är det dags för den efterväntade magnetröntgen. Måste va på sjukhuset typ 07.40, jippie.  det kan även ta mellan 15 min o 1h. Konstigt att det är sådana marginaler...
Aja, min första magnetröntgen, kan ju bli kul haha :p

dag 17.

JA!
jag vill ha dreads.
Typ som hon, Mariette som va med i idol

bild från iamjesper.blogspot.com

Hon är så himla fin i sina!


reseblogg!


Måndag, alltid lika underbart att det är måndag. Det som gjorde saken ännu bättre va att min kära pojkvän fick ligga kvar i sängen, för han är ledig den här veckan.
Men trots detta så funkar den här dagen, solen skiner ute vilket gör att man faktiskt får lite extra energi trots att man sitter inne.


Snart åker Backlund, Pontus och Gröning till Australien. Dom kommer ju säkert ha hur jävla roligt som helst, och för att alla vi andra ska få vara med om det lite grann också så bestämde vi igår att vi skulle göra en blogg :P
Så jag tog tag i tjuren (som Joanna brukar säga) och fixade till en blogg åt dom.

http://threewisemonkeys.blogg.se/

Varsågoda!

meeen !



Eftersom jag för tillfället inte alls har särskilt mkt att göra så sitter jag och kollar runt på massa jävla bloggar hela tiden. inte alls särskilt stimulerande men har man kollat aftonbladet, expressen m.m m.m 1000 ggr så får man försöka fördriva tiden på annat.

Och har under min korta stund av kollande upptäckt att tamefan alla jävla små brudar som bloggar ser fan exakt likadan ut, i stort sett iaf.. Extrem blont hår, svin mkt hårförlängning, smink i mängder, typ ungefär allt smink jag använder på 1 år har dom per dag. Och dom ser förtääääskig ut. bläää...


Tacka vet jag...  alla andra! nästan

30 år?!

En konserv håller ungefär i 30 år, sen kanske man kan börja fundera på att slänga den.

Konservtårta.



Det serveras tårta på jobbet, det hade tydligen gått så bra det senaste halvåret så If slog på stort och bjuder alla på tårta. Sweet !
Min kollega som sitter mitt emot mig här kom iaf tillbaka till sin plats med tårtan i en pappersmugg, såg inte alls särskilt gott ut och med mitt smarta sinne, haha, kom vi på konservtårta. ja, det är exakt vad det låter, tårta som är i en konserv. Har samma hållbarhet som vita böner ungefär. vilket är ett par år!
Vi kom även på en reklam film, haha det är lite att göra här idag :P


Imorgon fyller dyngvik år, stora grattis till henne! :)
Ska fira henne ikväll, börjar med en afterwork, säkert svenssons, kanske tar en liten matbit vad vet man, sen blir det ferre hos leif o karin. Tror det kommer bli en jävulst bra kväll! :)


eftersom jag tagit 13 samtal på 2 timmar, blir de nog en uppdatering senare :p


in the usa :)



Trött!


Känner mig jävulst trött och seg idag. Vill egentligen bara gå hem och lägga mig, dra täcket över huvudet och sova, länge! Bytte även kläder tusen ggr innan jag skulle gå till jobbet, kände mig jäuvlst tjejig. Jag skulle alltså gå på jobbet. Där jag sitter framför en dator hela dagarna. Who cares vad jag har på mig egentligen?! Okej, jag bör väl inte komma i hotpants och magtröja eller mjukisbyxor eller ja nått sånt. Men just idag kändes allting fult och gammalt och blää. Plus att jag inte har tvättat håret på typ 3 dagar så det ser ut som skit också, plus att ha det uppsatt hela dagarna gör att jag får svin ont i hårbotten.


jag måste nog shoppa nån dag :p


Lägenhetsköp!

Så nu verkar allting vara på plats, lägenheten vi va och kollade på förra veckan, ja den har vi köpt! eller ja, i stort sett iaf. Träffade banken idag och har fått låna lite kosing. Ska skriva kontrakt på torsdag och bestämma dag för inflytt. Kan påpeka att alla ni som funderar på att köpa lägenhet/hus gör det innan 1 oktober för efter det kommer det betyda att man bara kan låna 85% av summan och resten måste man stå för själv. Så vi ska försöka få igenom detta innan dess.

Sitter och kollar på kök och dylikt hela dagarna :) det ska bli så himla roligt att få börja renovera och göra fint! Att få göra det till vårat. Längtar ihjäl mig. Ska ta massa före och efter bilder!

1 timme kvar här.. Ikväll ska jag va med Natta :)



Jag gillar Näsåker


Årets Urkult har alltså än en gång passerat, faktiskt riktigt roligt. Den vart betydligt längre än förra året för det första. Vi hade ett hur härligt tält som helst. Typ 5-stjärnigt. Vi frös inte, svettades inte, blev inte blöta, ingenting. det va alltså ett väldigt bra tält!  Och vädret, ja vädret ska vi inte prata om, förutom att vi vaknade igår att det skvätte litegrann ute så var det ett helt fantastiskt väder hela helgen! :) Jag är mkt nöjd med hela helgen, tack alla som va med och gjorde denna helg så jävla bra.

Augusti har förändrats lite, i tron om att man skulle åka till Cypern nästa måndag så blir det inte alls så. Det blir nog inte förrän i september. Mitt vikariat här har förlängts augusti ut, vilket jag är väldigt glad över! Så får lägga ner lite extra krut dom här veckorna och hoppas på det bästa! :)
Så får jag förhoppningsvis sol i september istället då !



urkult!


Det är första helgen i augusti, vilket innebär urkult. Sviin bra !
Längtar längtat, alltid lika roligt, alltid lika galet ! massa underbara männsikor som är överallt. Konstiga och galna artister! Och vem vet, i år är det kanske min tur att gå på upptäcktsfärd i kraftverket :P

Hoppas jag får ledigt imorgon bara, väntar med spänd förväntan! :)
Isåfall åker vi ikväll direkt efter jobbet, denna gång ska dock jag vara med och slå upp det där jävla tältet haha, vill helst inte att det ska sluta som förra gången :p

Hoppas ni får en bra helg folks.

mitten på veckan.


idag är det alltså onsdag, onsdag hela dagen.
Jag och Micke ska gå o kolla på en lägenhet, vi får se hur det går med det. Det brukar antingen bli kärlek vid första ögonkastet eller bara bajs av alltihop. Vi får se vad det blir.
Ska möta upp honom på staden när jag slutat, bara 30 lååånga minuter kvar. Men det har fan gått bra idag, känns skönt! hoppas bara att det fortsätter gå bra och att jag få vara kvar i höst.

Har även blivit bjudna på middag hos herr Svedin o fru Safrani. Läste på hennes blogg att det skulle bli oxe, dååligt ! näää, kommer säkert bli hur gott som helst. som vanligt när den där karln lagar mat!
Läste även något om att det kanske blir inception ikväll. sweet ! Har ju bara hört bra om den ! :) Lär ju dock bara bli jag och natta om jag känner pojkarna rätt, en kväll utan flickvänner = tvspel!

Talk later..

3 augusti.


Helgen i Sollefteå va ju som väntat hur kul som helst! Laxfestival, hemvändarkväll. Förfester på Kungsgatan. Som spårade fullständigt, dock på ett bra sätt. vi hade hur jävla kul som helst! say no more.

Agusti har kommit med storm och sommaren är snart slut? shit, det känns som om den precís anlände.
Jag och Micke planerar iaf en tripp ner till Papi på Cypern, skolan början exakt den veckan som vi planerar på att åka så hoppas priserna sjunker ordentligt.
I helgen åker vi dock norr, inte svin långt. Men dock norr. Näsåker heter byn, Urkult är festivalen. Kommer förmodligen bli hur kul som helst! Det brukar va så, haha jag och safrani dricker åkesson direkt ur tetran, blir dyngad och sen kommer man inte ihåg så mkt mer.. haha


RSS 2.0