halloween at KW´s house!

Sjukt kul igår också förövrigt, alla va utklädd vilket vad det bästa. Allt från Simpson medlemmar, katter och t.o.m en spermie va där! hahah !
enjoy :)
Jag och Safrani var superhjältar!
Marge, Eva? och Sailor
Svin kul var det iaf, trots att kameran dog och inga fler bilder kunde tas. Kvällen avslutades på Allstar och dans med Jensen och Daniel. allt som allt en bra kväll :)

Nästan en månad sen, men nu kommer iaf bilderna upp :P

Här kommer en kväll som jag spenderade med Fru Grönvik, Susanne och Sanna :) Svin kul kväll! :P
3 snygga brudar och jag :P hahah! Varsågoda!
HAHa! VI hade jävulst roligt iaf :P

åh va sköönt


gud vad jag har längtat efter den här fredagen.
Veckan har varit lång, otroligt lång och jag har bara väntat och väntat på att det ska bli fredag, så jag kan få vakna imorgon och inte behöva kliva upp kl 7. imorgon vill jag sova ut, jag tror jag behöver det.

Igår var vi på Johnossi på Stadshuset, dom va faktikst väldigt bra live. Trots att jag va på svin dåligt humör.
Vet inte vad som vart med mig, började på jobbet och sen lyckades jag glömma det, sen kom det tillbaka små grejor hela kvällen plus att dom va en timme sen ut på scenen så då vart jag ännu mer irriterad.
jag hatade allt igår :p men trots de va dom faktiskt ganska bra, vilket va tur för dom de.

ikväll ska jag upp till Johanna och ta på hennes bröst!

Det borde komma finnas skyltar som varnar när det har blivit sviin halt över natten!


Höll på att göra 17 ramlingar på väg ner till jobbet imorse, gick på hel spänn hela tiden och så fort trottaren lutade litegrann så for jag bara iväg. helt galet. Alla människor jag mötte längs vägen ner hade lika spända ansiktsuttryck som jag förmodligen hade. Lite kul att se :p


Idag ska jag iaf äääntligen färga håret igen, verkligen dags! Utväxten är ett faktum, jag ser hemsk ut. Och bara för att jag gör det så gör jag inget åt det heller utan sätter bara upp det i en knut. Vilket inte gör saken bättre.
Men va gör man när man tittar sig själv i spegeln och ser ut som ja.. typ en Gremling :S ja en ful gremling.
hade jag sett ut sådär, visst. Han är ju egentligen ganska söt. Men just nu känner jag mig mer som honom ---->

Inte lika söt.

Iaf, färgning av håret idag. Vilken röd färg ska jag ha då? finns ju en del, tror jag vill ha någon mörkare röd. Men ändå inte se ut som en kärring... Några förslag!

1.

2.

3.


4.

 Lite lugnare och och inte lika skrikigt. Men det kanske är svin tråkigt? Man vill ju att det ska synas lite. typ första bilden fast lite mer djup i färgen kanske.
ja jag vet inte, jag tror jag ska låta hon göra lite som hon vill. En mixed ! :P

Hej du vinterland !


Marken var alldeles vit när jag klev utanför dörren imorse, det knastrade litegrann t.o.m när man gick.
Luften var kall och frisk, och från att ha varit ganska trött och slö för att det är måndag så vart jag faktiskt pigg. Det känns som en bra dag idag, trots måndag.
Men detta måste bli en bra vecka, det måste , måste , måste! Det får inte sluta dåligt.

Förhoppningsvis tar snickarna ut köket idag, så väggen kan börja rivas. Taket målas och kakel sättas upp.
Måste åka och köpa alla grejor bara! Mycket måste handlas... Jag måste skriva en lista.

weekend


fredag, 30 min kvar innan vi får gå hem. dagen har gått relativt fort men den har ändå varit väldigt lång.
Jonas P slog precis mitt rekord jag hade på doodle jump på hans telefon. fuck, nu måste jag träna svin mkt :P
Efter jobbet blir det middag hemma hos svärföräldrarna kanske lite idol osv, sen får vi se vad som händer.

Jobb imorgon på Lee store, 9.30 - 15.00. Kanske blir en sväng till Sollefteå i helgen, kanske inte. Har inte bestämt mig än. Skulle dock vara väldigt trevligt att träffa lite vänner, små grisarna mina ( victor och milla,(tycker inte mathias räknas som liten längre)). satt och tittade på bilder på dom för några dagar sen, dom växer ju så fort nu så jag måste ju hälsa på så dom inte glömmer bort mig!

Om inte annat ska jag vara med fröken Sara ! :)

så nu vet ni vad jag ska göra i helgen, säkert svin intressant, eller.... vad ska ni göra då?

kul !


jag hade glömt telefonen hemma igår, när jag kommer hem efter en hel dag så hade jag alltså ett missat samtal, från Svensk adressändring, kul? nä!
går ner nu och hämtar mobilen i jackan, 2 sms mottagna, woho tänker jag, det är någon som tänker på mig. hah trodde jag ja, ett från hm och ett från åhlens. va fan!!!!

jag fryser... blir det aldrig varmt här



jag har silvermetallic nagellack på mig. jag borde egentligen måla om det, de börjar se skabbigt ut.


Jag hör människor trycka in sina personnummer i örat.

Det är fredag idag.


www.safrani.se hon tipsade om många fina tavlor, jag vill ha den här  eller  eller
 ja, alla va fan fin på den där sidan, hittar en länk till tavlorna på emelies hemsida.

ordinary people



Snart är ännu en dag till ända. Gått relativt fort och smärtfritt, vet inte om jag håller på att dra på mig någon slags förkylning eller nått men känner mig väl lite snuvig och hängig sådär..
Men men, bara att bita ihop och jobba i, jag ska vara kvar här !

Ikväll ska nog jag och safrani åka bort på XL bygg och kolla på lite tapeter och kakel, inredaren och byggaren från Välkommen hem, ett inredningsprogram på 4an om jag inte minns fel?!
Ja, dom ska vara där och det skulle ju vara lite intressant och se vad dom har att säga, han är ju jävligt duktig inredare också kanske kan få någon inspiration till lägan!

några minuter kvar bara, see ya !

Lägenheten


Nu har dom äntligen börjat riva i lägenheten, vilket är svin skönt för nu börjar det ju hända lite grann iaf, kom dock på en mindre bra sak och det är ju att dom tar med både spis och fläkt och allting vilket innebär att vi inte kommer kunna laga mat på hm, ett par veckor?!?! vilket i sin tur betyder äta ute , vilket innebär, inga pengar alls.. fuck!

Aja, får väl köpa en mini kok platta eller nått så vi typ kan koka makaroner iaf :p



Just a normal tuesday


Blev ett riktigt härligt body pump pass igår, jag och safrani pressades oss ganska rejält och va helt jävla slut efter träningen, och den där jävla trappen på golds... vet inte riktigt vad dom har tänkt med den men en dag så kommer någon slut jävel ramla och slå ihjäl sig nedför den trappan!

Kvällen avslutades med zappning mellan top model, timrå-linköping och sedan lite sällskap. hah så sjukt jävla program!

Dagen går sjukt långsamt idag, men lunch om en halvtimme iaf! woho


Mysig söndag


Igår var det bara soffan som gällde, klev upp vid halv 12 , mysbyxor på och sen var de soffan exakt hela dagen.. såg typ 3-4 filmer under dagen och åt massa godis :) svin bra !
Jag och Micke gjorde även ansiktsmasker igår, haha.. svin skön typ choklad ansiktsmask, djuprengörande. Tog en svin snygg bild men fick dock inte lägga upp den här :P


Ikväll är jag bjuden på middag och träning med Safrani :) Längtar längtar!

Äntligen fredag!


Härliga härliga fredag, klev upp imorse och kände mig relativt pigg, gjorde mig iordning och kom på jobbet, frukostmöte stod på schemat och efter att ätit frukost (förövrigt sjukt gott bröd) så sitter jag framför datorn igen.  Solen skiner ute och det ser väldigt friskt och härligt ut! :)


Kvällen kommer nog bestå av middag, lite vin och idol med Niclas och Johanna, men oerhört lugn, trots att jag sov så bra inatt känner jag mig sjukt trött på nå vis.
Åhhh jag vill tatuera mig Exakt nu !!!


hejråå

onsdag



Den här dagen verkar aldrig ta slut, har ringt på lite under dagen och klockan går huuur sakta som helst.
nu är det iaf bara 1 timme kvar, thank god.
Ikväll blir det Body pump med safrani, åkerlind och herr svedin ska faktiskt med. kul kul :)
Sen blir det greys nere hos dom, svin bra att det äntligen har börjat igen!

Snart, förhoppningsvis den här eller nästa vecka kommer dom och hämtar vårat kök så vi kan börja riva väggen, måla tak och byta golv! imorgon blir det några timmar ute på ikea där köket ska bli klart, på riktigt! beställa hem och inte allt finns hemma, vilket jag hoppas!



haha, Linda jag förstår det! ;) Men det hade ändå inte gjort något om det hade kommit en liten skit till :)
Ska komma hem och hälsa på snart :) Puss på barnen från mig !






Är hon inte vacker så säg..


gaah!


som jag självklart visste så är träningsvärken hemsk idag. Alltså jag kan inte gå framåt! det är fruktansvärt. Plus att det är 1 miljon trappsteg att gå i, gå uppför går ju bra, men nedför.... gah!
tack gode gud så finns det hiss på det här stället så jag ska egentligen inte klaga. Dock från att gå från sittandes till gåendes är en procedur i sig kan jag säga :P

Ikväll blir det iaf träning och solning med Safrani.. en super duper lätt pass bara för att musklerna ska bli lite varma och förhoppningsvis lindra träningsvärken litegrann!
Sen blir det antingen mysig hemmakväll med Micke eller mysig utekväll på restaurang med Jens och Natalie. Får se vad som bestäms.

Äntligen fredag! :)

Träningsvärken är ett faktum!


Började alltså träna igår, jag, natalie och amelie. Ett pass Bodypump vart det alltså, ville grina när passet va slut och jag fick veta att vi skulle upp till Amelie och ta upp tvätt innan vi skulle hem till Natalie. Bara uppför! och sen bara nerför! På något konstigt sätt hade jag lite styrka kvar i benen men nedförsbackarna var inte kul att gå nerför, hahaha :p blev många skratt. Amelie var helt oberörd, jag och natalie ville dö.

Trots att jag har träningsvärk idag så känns det ganska skönt att äntligen kommit igång, med uppehåll på 2 år så har slöheten infinnigt sig alltdeles för mkt och ofta. Och förhoppningsvis kommer man bli lite piggare nu trots att dagarna bara blir mörkare och mörkare! Det är bara plus med att börja träna igen !



Östra Långgatan 37 !


woho, i fredags flyttade vi in i nya lägenheten. Står fortfarande lådor överallt, och vi har typ två lampor i hela lägenheten :P men det funkar än så länge, man vill ju inte göra så mycket när man ska börja renovera snart.  vilket för övrigt ska bli intressant och se när vi börjar göra det, men svin snart hoppas jag! Vill helst inte bo i lådor så många månader.
Men man måste väl kanske bestämma hur det ska se ut först. men det är inte så lätt heller.
Köper iaf hem typ alla inredningstidningar jag ser nu för att försöka få någon bra idé och massa inspiration.

Ikväll börjar GREYS!! woho ! :)
jag och safrani ska även börja träna idag, verkligen dags för det måste jag säga, har haft ett mindre uppehåll på 2 år, men nu jävlar! :P

RSS 2.0