31 maj

Va fan, det är ju för helvete juni imorgon. Det känns faktiskt helt sjukt! Tyckte precis att det var jul ju... och snart börjar jag jobba! exakt en vecka kvar. äntligen äntligen.. efter alldeles för lång tid med ingenting alls så kommer jag faktiskt ha nånting att göra framöver. känns sjukt bra! Försökte dock vända på dygnet imorse.. eller ja, jag hade i min dumhet försökt kliva upp typ vid halv 8. Bara för att liksom va duktig. Kommer ju börja 8 hädanefter. Hur bra tror ni de gick då? Inte överhuvudtaget! klev upp nu för typ en halvtimme sen kanske.. så ja 2 timmars miss är ju ingenting..
Ska väl ända försöka kliva upp nu, Natta kom hem igår så vi ska äta lunch idag. Egentligen skulle Sara med men hon hade teammöte på jobbet på sin lediga dag.. Sämst!
Men Natta kom ju hem från London igår så ska bli intressant att höra allt dom har varit med om :)
Undra om ja ska ringa o väcka na?! hehehe ;P

Ensam lördagkväll..

Kvällen igår urartade sig mkt bra ändå kan jag tycka. Började lite segt från min sida , men vart betydligt bättre. Drog ner på Memento vid 11 halv 12 och träffade massa folk, dansade och hade allmänt roligt! :)
Såg Kristet som jag skrev igår och dom va riktigt bra! Hade svin kul, trots att en brud tydligt tyckte att vi va ett problem för hon stod och knuffa på oss exakt hela konserten. Vilket dock fick mig att hoppa och knuffas ännu mer :P
Iaf så dök Mini upp efter spa-dag och invito middag med jobbet och var blixtrandes jävla pin och självklart hade Mikael uppnått samma fantastiska form så jag tog med båda hem, gav dom en macka och oboy som dom inte ens kom ihåg :P och knuffa ner dom i sängen resp. soffan . Bra kväll alltså! :D
Denna dag har varit en vanlig dagen efterdag. Film i mängder, pizza, choklad, cola. Jag luktade som en fullvuxen karl! precis som en vanlig bakis dag alltså. Runt 10 tiden slängde Micke ur sig att han skulle se NHL inatt, ja kul för dig tänkte jag och sen kom de: eh så jag går och lägger mig nu. godnatt!
Jaha! Ja men roligt... så nu sitter jag här, skriver nordItaliens mest meningslösa inlägg mest bara för att fördriva tid, samtidigt som jag kollar på Marley & Me, ja just det. ENSAM! på en lördag.
kul ....
usch, nu dör Marley i filmen. :(

The kristet utseende

Ska sätta igång med lite städning, Sara och Jocke kommer hit ikväll och kanske några fler? vet inte. Ska på Momento ikväll och se Kristet spela. Kan säkert bli trevligt.
Har fan inte varit på Memento sen jag flyttade hit. Iaf, folk kommer hit och ja det ser inte förjävligt ut men ni vet, lite små grejor som behövs göra. typ diska berget med disk som ligger i köket och så :P Dra en sväng med dammsugaren. Man borde försöka uppfinna en självstädande lägenhet.
Natalie och Jensen är i London också. Hoppas dom har det jätte bra. Kul att få komma iväg. Skulle också vilja åka till London. Känns som att de är en jävligt cool stad. Hoppas att dom har bättre väder än vad Sundsvall har att erbjuda också!
Ja, städa var det ja..
Ha en bra kväll folks!

Onsdag!

Godmorgon bloggen!
Har precis satt mig i soffan med en skål med flingor o mjölk och massa bär jag hittat i frysen, känner mig jävulst hälsosam :)
Försöker hitta någonting att se på på tvn men de brukar oftast vara omöjligt vid denna tidpunkt på dygnet.
Jag och Micke pratade igår om att man fan har blivit riktigt blek nu sen man kom hem, och imorgon kommer Mini hem också och han kommer förmodligen vara typ svart. så jag funderar skarpt på att gå ner o grilla mig på 2 bleka. Måste underhålla den lilla bruna färgen jag fick under resan. ;)
Nu ska jag hugga in i min frukost.
ciao

Tarmsköljning!

Små kollar på Tyra Banks show, där dom gör en tarmsköljning i tv. man får alltså se hela proceduren.
Inge allvarligt egentligen, dom gör ju inga closeups på analhålet direkt.
Inga microsmå kameror får får följa med in heller.
Vilket känns bra, kanske hade varit lite över gränsen.
Iaf så pratar dom om att detoxa kroppen, få ut alla äckliga slaggprodukter ur kroppen. Vilket säkert är jätte bra, ungefär som Karin Wallins äckliga plåster :P iaf så gör dom alltså en tarmsköljning i direkt tv. En kvinna hade gjort 21 tarmsköljningar på ett år, känns det verkligen okej?!
Jag skulle nog kunna tänka mig och göra en, men inte kanske 21 st/år! Man blir säkert mycket friskare iaf och kroppen blir ju typ fräschare och så.
Hahah! Dom visar dessutom toaletternas Rolls Royce som hade alla världens olika finesser. Bla, rörelsedetektorer, som alltså känner av när man kommer nära och öppnar locket åt en, toa sitsen är uppvärmd, man kan ha trycka på en knapp och få musik för att dämpa olika "ljud" som möjligtvis kan uppkomma, om en kille varit där och inte fällt ner sistsen efter sig så gör den de automatiskt och spolar o stänger locket. Man behöver fan inte ens torka sig själv! Den spolar rent en med vatten och sen finns det varmluft som torkar en! hahaha.. Men den kostade endast 5200 dollar!
Det är alltså den på bilden.

Sooolen! vart är solen?! Komsi komsi...

Väntar på Mamma som ska komma hit och äta lunch med mig och Micke. Hon ska göra en trip ner till morfar och så.
Så vi ska ta en liten lunch, har ju inte träfft na på en månad kanske. shit, de är fan ganska länge det.
Va iaf och hälsa på Michelle och Jenny igår och lilla bebisen Ebba, så fantastiskt söt liten människa. Stora blåa ögon och log och ville prata hela tiden :) Fick sitta och snosa på hon jag också ;)
Gjorde även en jävulst god gärning igår, hade rensat ut garderoben jag och micke, så påväg hem från bebisbesök for vi in på Erikshjälpen och lämnade av alla kläder där. Kändes jävulst bra!
Längtar tillbaka massor !!
Visst har Pettan gjort min blogg fin btw :) Riktigt nöjd ! Tack snälla!

Iron Man 2

Så, vårdcentralen avklarad, micke hade halsfluss och har nu fått pencillin. Hoppas han kan sluta tycka så synd om sig själv nu ;) fast de är ju karlar vi pratar om, inte alltid så lätt.
Sitter iaf och väntar på att han ska sluta spela tv-spel så ska vi äta upp den enorma skålen med godis jag köpte idag och kolla på Iron Man 2. Hoppas det är bra kvalla bara !
Fan Pettan, jag vill också göra ansiktsmask! Lät ju svin bra :P

ska folk börja tycka synd om mig nu?

Var upp på sjukhuset idag för en återcheck efter det som hände ett par veckor tillbaka, fick prata med en läkare och enligt honom så ska jag alltså börja äta medicin.  Vilket jag tycker verka fullständigt onödigt men ja, det är ju för att skydda mig själv antar jag, och kanske framförallt andra. Det kan ju bli trassligt om det händer nått vid nått väldigt dåligt tilllfälle. Så istället för att vara utan körkort i 6 månader som jag tyckte va illa, så gjorde han de ännu värre.. så nu får jag inte köra bil förrän i april 2011. kul! känner mig inte alls totalt handikappad nu. Tur att jag har Micke och Natta! haha mina egna privata chaufförer :P
Vill dock inte att folk ska börja se mig som sjuk och handikappad nu bara , haha alltså visst det är ingen lätt sak men ändå.. Skulle bara va jobbigt att få typ en klapp på huvudet och få höra: stackars dig, känns det jobbigt bla bla bla!
Aja, jag är inte den ända som har problem här hemma. Micke har halsfluss så vi ska åka ner på vårdcentralen och fixa penicillin åt honom nu. En enda stor sjuk familj, på mer en ett sätt :P

Hemma igen!

Äntligen är vi hemma! Efter 2,5 dygns resande sitter vi äntligen hemma i soffan på Albäcksg och njuter.
Hade fantastiska två veckor i L.A, tack snälla Johanna och även Alex och Erica för att vi fick komma och bo hos er. Det har varit hur bra som helst.
Under flyget hem idag satt jag och tänkte på allt vi har hunnit göra under dessa 2 veckor.
Grillade flera kvällar, hade mysiga hemmakvällar med massa vin, öl och kortspel.
Många sköna långa dagar nere på stranden, antingen i Santa Monica eller i Venice Beach.
VEGAS BABY !!!
Vi va i Laguna Beach där Micke och Niclas surfade, hur mysig dag som helst, nästan den bästa av alla! och vi såg delfiner :)
Ja detta och svin mycket andra saker gjorde vi, men jag lägger upp resten på fäjjan! :P
Kul och va hemma o träffa Nääz också, jag har faktiskt saknat den lilla israelen ;) Puss!

Jag som snart va hemma!

Jag trodde otroligt fel iaf, sitter namligen pa Amsterdams fucking j'vla flygplats! Vulkanfan e framme och spokar igen sa massa flyg som e installd. Men vi blir kvar har over natten och hoppas att planet lyfter imorgon, kl 07.05.
Det kluriga kommer bli hur vi ska ta oss hem till sundsvall fran sthlm.
men det hoppas jag loser sig det med.

Talk to you tomorrow. puss

I´m sorry !


Ledsen för dålig uppdatering allihop. Men va fan man har inte tid att blogga varenda dag :P Man har ju massa saker att göra heela tiden. Hur bra som helst.
Förra helgen, från torsdag till söndag så var vi i Vegas! Kanske sjukt bra ställe, man ska dock verkligen vara 21 om man ska åka dit, för dom är hur hård som helst med åldersgränsen. Inte en bra grej för mig som bara är 20 :S Men trots det så var det hur bra som helst :)
Vi hade hyrt en sjukt snygg röd mustang cab så vi åkte sjukt snyggt dit och hem. Vilken jävla bil ville fan inte lämna tillbaka den!
Nu sitter vi hemma på overland och drar en liten hemma fylla och pratar om guantanamo, kul samtalsämne :P
Dagen har spenderats nere på Venice beach på ett par rollerblades, hade världens medvind på väg bort till Venice och tillbaka så hade vi världens motvind, svin jobbigt man åkte typ bakåt om man stannade :P
Imorgon ska vi nog ner dit igen, sola och bada i svin kalla havet och åka på the groove och käka och kolla på bio!
det blir nog en uppdatering innan hemfärd, men vi åker iaf hem på söndag, en fantastsik 11 timmas flyg till amsterdam och sen därifrån till arlanda. fan va tråkigt det är att flyga!

Iaf, talk to you soon! Peace ;P

I´m in L.A

Resan hit gick faktiskt relativt bra. 11 timmar i ett flygplan var dock inte min grej, fyy faan va sjukt tråkigt! Såg väl typ 3 filmer, läste min bok jag har med mig och åt och drack en massa hela tiden. Lyckades faktiskt sova kanske 1 eller 2 timmar. Kom iaf fram igår runt 12.40 och fick äntligen träffa fröken Grönvik och Niclas :)
Dagen har spenderats på Venice beach och solat och kollat folk som skata i skateparken. Grymma killar. Både minisar och äldre. Massa coola människor som hade massa stånd med massa armband och krimskrams och ja, fan allt mellan himmel och jord!
Eftermiddagen hann jag och Johanna med en sväng på nån affär och lyckades hitta 2 riktigt snygga klänningar. Jag va så duktigt, jag som aldrig köper klänningar :P Båda va dock svarta, miss colorful thats my middlename :P
Klockan är halv 11 och jag är huuuuur trött som helst, jag lyckades somna typ 5 min strax efter 9 men då väckte Micke mig för vi måste verkligen vända på dygnet, så nu sitter vi nere i clubhouse och har bokat en riktigt snygg cab som vi ska åka till Vegas i ... ja, mest fördrivit tid. Iaf klockan här halv 11 och det har dags att kasta in handduken!
Hej då!

RSS 2.0