Step

Jag och Natalie körde hård träning idag, två pass. Klev upp kl 9 imorse och körde armar sedan var det step kl 6. Så jävla jobbigt pass så jag vill bara dö hela tiden. Svettas som en idiot, men det är faktiskt riktigt roligt och behövs dessutom för min icke existerande kondition!
Har nu suttit och kollat på XL-galan och skrikit som en galning när Angelica Bengtsson har ägt ut alla hela tiden. Visst hon kom två i tävlingen, but HELLO!!! 2 nya rekord, pissar fullständigt på rutinerade tävlingskollegor, vilken brud! Tjejen kommer gå sjukt långt. Så himla kul att se! Och är riktigt imponerad av Sveriges nya förmågor som jag inte sett riktigt förrän nu! Awsome!
Nu är det Palmemord som gäller.
ciao

Birsta!

Klä på dig vi ska ut på birsta en sväng! Det är alltså vad Natalie säger när hon ringer runt 11.
Halvtimme senare kommer hon och hämtar mig och vi beger oss ut mot birsta city. Det var Mio, Arken Zoo, IKEA och birsta gallerian. Halv 6 åker vi därifrån. Helt jävla slut. Satt mig i soffan när jag kom hem och har inte orkat kliva upp än. och nu är klockan 7. Måste dock göra något att äta...
Har iaf handlat lite ljus, gardinstänger och nya nagellack. Ett gult, grönt och ett brun/beige/grå aktigt typ.
Ska gå och köpa nya gardiner imorgon som jag lagt undan, kommer bli så fint! :)
YEEEEES! Kom på världens bästa grej, på onsdag kommer shortsen, shortsen av alla shorts just nu. Har beställt Kenzas nya skinnshorts. Så jävla snygga ! yes yes yes!! Längtar!
ja! Nu ska jag göra pyttipanna. fy fan va tråkigt...

bebis!


Det har kommit en liten bebis till släkten igen!
denna gång är det stor kusin Patrik som har blivit far, en liten Aaron har kommit till världen. Svin sööt :)




Mums!!


lite saker i hemmet!


Visat på facebook lite nya saker, som till mesta del min favorit designer Natalie gjort men tänkte visa här också, och en ny liten sak vi har fixat med idag :)




Den här fina hänger i köket ovanför köksbordet, Natalie har målat :)



Den här fick jag av Natalie och Jens i julklapp, gjort själva igen :) Så händig min flicka!



Och den här skönheten hänger nu ovanför soffan! Är ett marimekko tyg jag köpt på Rummet, kanske inte syns så bra men det vart verkligen sjukt bra! :) Nöjd tjej!!


chokladbollar istället för träning...

bra val eller vad tycker ni. Nä så här var det, jag och Natalie skulle på body balance halv 6, men tyvärr har ju vädergudarna gått i strejk så dom väntar tydligen med våren ett tag till därav den enorma snöstormen som har pågått exakt hela dagen. Så vi struntade i träningen och va hemma istället och ja, jag sitter alltså här i soffan och tittar på tv och lite sånt och blir sjukt sugen på nått, vad som helst. Men inget finns, inge godis eller popcorn, frukten är totalt död och ja.. jag skulle möjligtvis kunna sätta mig och tugga på en tomat. Meen! ser en reklam om ett matprogram och där gör dom världens enklaste och godaste lilla boll. Chokladbollar! Och det är ju så kul för man har faktiskt alltid saker hemma till chokladbollar så jag har suttit här och kollat på LA Ink och rullar chokladbollar. Nu ligger dom i kylen och stelnar lite :)
Imorgon åker jag, Jens och Natalie hem till Sollefteå över dagen. Ska äta lunch med mamma och träffa Emma och Patriks lilla bebis! :) MYYYS!
Ska försöka hinna ut till Elin och lilla söta Jeremias också :) Ska ta och ringa na direkt faktiskt !
ciao

Johnny depp

alltså jag är sjukt löjlig, men han är så jäääävla sjukt äckel snygg!
mmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

ny kropp!


Ja nu efter mitt lilla juluppehåll jag hade har jag alltså börjat träna igen. sköönt!
Hade värsta mag/rygg passet jag varit med om i fredags. ont nå jävulst har jag nu... vart inte svin mkt bättre av att jag och Natalie gick på Body balance imorse innan jobbet och såklart va allting ganska lätt och mysigt liksom, utom magen, som va typ den enda muskeln vi gjorde "jobbiga" övningar på. almost died! men men, det va skönt att komma upp imorse och göra någonting istället för att bara vänta till jag skulle börja jobba.
Ska nog göra detta till en vana!

Annars har helgen varit ganska bra, har druckit några för många öl kanske men sådana helger har man ju också.
Afterwork i fredags, jobb i lördags och efter det var det dags igen. men nu blir det lugnt ett tag tror jag..

back to work ! ciao

Burlesque

Nu var det jävulst dåligt uppdaterat måste jag säga, så en kort preview om vad jag har gjort sen sist...
Jag har varit i Åre, igen! :) Åkte med Lillan och hennes 4 tjej kompisar från Gävle. Hade sjukt jävla roligt!
Mkt fest, åkning och roligheter :) Ska lägga upp lite bilder med de blir nog på fb.
Medan jag va borta och hade roligt så målade min älskade sambo om i vardagsrummet, det blev vitt. hur bra som helst blev det :) nu är det bara 2 rum kvar ;P
Jag, Natalie och Fanny var och såg världens bästa film på bio. Burlesque! Med Christina Aguliera och Cher. Sviiiiiin bra!!!
Tagit upp träningen igen, eller ja, började i tisdags efter mitt lilla jul uppehåll som varade typ hela december och januari :P men nu är det fixat igen, har en vansinnig träningsvärk igen och ikväll kör vi ett pass igen :)
Igår gick jag, Safrani och Johanna ut på en liten afterwork. Vart Allstar. Hahaha ska inte ta upp våra diskussioner på vägen hem ens :P hahaha johanna johanna...
Så, and today what. Jo, har hela dagen att göra något för jag börjar inte förrän klockan 16.00! Undra om Saffe skulle va hemma från skolan idag eller inte?
Slutar alltså kl 19 och efter det blir det träning.
Tjillevippen!

RSS 2.0