Syskon!

SÅ, efter 9 månader och 3 dagar över planerat datum, så har ännu ett litet syskon kommit till världen. En liten Victor blev det den här gången :) Efter precis har varit hemma hela helgen och i stort sett bara hunnit komma hem till Sundsvall igen så vill jag bara åka tillbaka och titta på den lilla skiten :)
Väntar ivrigt på att få prata med papi eller Linda så jag får veta hur det har gått och jag måste ju få en bild på honom.
Ja, storasyster igen då. 5 syskon fick man ihop ! Nu räcker det väl får vi hoppas :P

Tattoo!

Alltså jag vill verkligen tatuera mig! NU NU NU!! det är ju dock det där med motiv . Kan vara en bra idé att veta det innan. Jag vill göra så himla mkt och vet inte vart jag ska börja, vart jag ska ha det osv.
Sitter och kollar på LA Ink och Miami Ink och internet och tidningar o allt för att försöka hitta inspiriation men jag hittar inte något jag verkligen klickar med. Jag letar efter den där känslan där de bara känns , Ja! det här vill jag göra!

Min favorit tatuerare för tillfället, men han finns i Frankrike så :P

http://www.boucherie-traditionnelle.com/ 


LÄÄÄNGTAR!!


Jag hade hoppats att det skulle vara en överraskning, men efter tänkt efter en extra gång ( pratat med Niclas) så kom vi på att det kanske vore en bra idé att berätta ändå. Fast det hade varit en jävulst bra överraskning!

SNYGGVIK, M&M kommer snart till L.A ;)













 2 maj!


Soliga onsdag

Solen strålar ute, himlen är klar blå utan ett moln på himlen och det är typ -18 grader kallt ute.
Jag känner mig sämst som sitter inne och inte gör nånting en sån här dag, men det är ju inte direkt svin kul att gå ut när man fryser ansiktet av sig så fort man sticker huvudet utanför dörren.
Så jag fortsätter sitta inne osminkad, i  mysbyxor och kollar på dåliga serier på tv :P

Greys anatomy börjar nästa onsdag! sweet !! :)



xbox!

Brinn xbox brinn!
Det brukar vara rätt lugnt när han bara sitter och spelar själv, men inte de längre.. Jag glömde bort att xbox live finns! BRINN BRINN BRINN!
I tron om att jag kanske skulle få spendera kvällen med min älskade pojkvän fick jag istället sitta bredvid och titta på när han spelar tv spel. och snart ska han även iväg och spela tennis. va fan!
Är det såhär det blir när man bor ihop? :P
Nä, det blir popcorn och film för mig nu tror jag. jag får helt enkelt spendera kvällen med mig själv!

Bra början

Meen fy faaaan ! :) Its seriously happening, awsome!


Förlossningskliniken

Jag och Nääz sitter och koller på förlossningskliniken, tycker alltid det är lika roligt att kolla på det med henne när hon ibland sitter o säger att hon ska följa sin älskade mammas fotspår och bli barnmorska och sen sitt hon här och skriker av bedrövelse när hon ser barnen blir förlösta och det är blod och grejer :P
Kan dock hålla med om att när dom gör kejsarsnitt ser de ganska brutalt ut, men ja.. it has to be done..

Hade världens slappaste dag igår, Matte har visat mig den fantastiska sidan ninjavideo.net där i stort sett alla serier i hela världen finns. Låg och kolla på serier hela dagen i sängen igår medan karlarna spela tv-spel på riktigt sen dom vakna tills dess att matte härifrån runt 11 igår. typ 12 timmar.. Roliga killar!

Ny vecka, hoppas det händer något oväntat.

Another saturday has passed..

Sitter hemma i soffan med 2 fulla karlar och en däckad karl bredvid mig. Matte somnade in för ett tag sen medan Micke och Andre spelar NHL, lagom roligt. Men jag är nöjd ändå :P

Har haft en jätte trevlig kväll hos Emelie, som för övrigt fyller år idag, stora grattis! Ätit tårta och kakor och ost m. kex o lite vin och massa trevligt sällskap. Lina snusade för första gången, bra gjort Lina ;) och pratat äldre människor, nya människor och lagom gamla männsikor :)
Allt som allt en bra kväll :)
Klockan är 1 en lördag, vet inte om jag ska säga att det är sent eller tidigt men snart tror jag det blir sängen för mig ändå. Man börjar som bli trött såhär på senare dar, ibland undrar jag verkligen om Micke är äldre än mig eller om det är tvärtom.. Han kan då fan vara uppe hela nätterna utan problem..

Läste för en stund sen att Herr Elton hade gjort ett uttalande om att Guds lille son var homosexuell. hah! alla kristna hade tydligen blivit som förbytt och skällt ut han efter noter.. Intressant... påpekat ?  hm kan finnas ett bättre ord där men inget bättre ord kom pås. Iaf, Herr Elton hade iaf sagt att han var en fin, kärleksfull gay som brydde sig om andra människor. Hm ja vi funderar här om Jesus nu fick några barn eller inte.. någon som vet?

Ha en god natt allihop!

Ja, uppdaterar gör jag ju!

va bara tvungen att lägga upp en liten bild på mitt nya beroende..


Dom är så SINNESSJUKT goda! åhh.. synd att dom bara går att köpa på flygplan


Det ska inte alltid vara så lätt...

Fick väldiga problem med att logga in igår och även imorse såå jag ringde till Kundtjänst och vilken fantastisk hjälp jag fick då ! Im back on track igen..

Längtar tillbaka till Frankrikes underbara berg och skidåkning.. Åre och Vemdalen och allt annat här i Sverige är som en fis i rymden i jämförelse, jag åker lätt tillbaka !


Det blev alltså ananasbuske.. ?

Mitt första blogg inlägg.. jag som har sagt att jag aldrig skulle börja med de här, vilken drabbning jag åkte dit ändå. Jag och Natalie sitter hemma hos mig och kollar OS medan våra älskade makar sitter på Jens jobb och spelar CS, jag börjar kraftigt tvivla på deras ålder..
Iaf, natalie kom på det brillianta namnet ananasbuske som blogg namn.. vore ju en jävla drabbning om man skulle bli lika stor som typ Kenza och den eliten :P

ja, men då va det här gjort.. nu jävlar ska det bloggas!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0