Jag tar en paus...

Fast fortsätter samtidigt...
Jag och Natalie bestämde att ha en gemensam blogg istället så vi kör på det, där är vi ju två som uppdaterar och då kanske de sker lite oftare än en gång i månaden typ.
följ oss där. www.isoffan.blogg.se
Ciao!

Rope

Sitter och lyssnar på Foo Fighters nya singel Rope, sjukt bra låt. Dom är alltid så bra!
Solen skiner ute och en härlig vårpromenad vore ju mysig, förutom att det är vattenpölar exakt överallt och man egentligen borde ha typ stövlar och regnrock (så man kan hoppa i dom) på sig för att ens gå ut överhuvudtaget.
Vad ska man göra en dag som denna då? Jag behöver inte ens göra något här hemma, woho!
Det är ju så tråkigt att gå ner på stan när man fan är broke och inte kan köpa nått om man skulle hitta, buu!
Jävla tur att det är lön på fredag!! Annars hade det blivit jobbig helg, när dessutom fröken Safrani fyller år och allt.
Hela 24 år blir na, tänkt va tiden går fort vettu :P haha!
Undra vad man ska hitta på åt henne då? ;)
nä, ett ansikte på det här så.

Soooolen!

Vaknade för typ en timme sedan av att solen lyste in och bländade mig fast jag sov. Så då var det fan bara att vakna. Låg och drog mig en stund och har nu klivit upp. Ska slänga i mig i frukost tänkte jag och sen gå en lite powerwalk, hoppas jag hittar några lurar bara.
Senare ska jag ner på stan och hoppas att man kanske hittar något litet fint, och när Micke slutar ska vi ut på IKEA och köpa lite grejor till lägan. SJukt, hur många gånger man än åker dit så har man fan alltid glömt nått när man åker därifrån. Ska gå runt och kolla här hemma vad jag behöver därifrån och skriva en lista! yes!
sådär då, nu kan dagen börja! Ciao

Söndag, jag har jobbat. Vi har fått in sju...

img_3936 (MMS)

Söndag, jag har jobbat. Vi har fått in sjukt mkt fint på jobbet, bla dessa hängselbyxor. Im in love! Typ lika skönt som one piece.  Helgen är varit bra annars, vi hade fest här i fredags sen va vi ut, bakis som två grisar åkte jag och Micke med en av hans jobbarkompisar och tjej till hassela för lite skidåkning. Strålande sol hela dagen, bra snö dock dåliga våfflor men god hamburgare. Svin bra dag alltså!!  Favorit svärmor Karin kom med mat, potatisgratäng och fläskfilé, dåålgt!! Jag ska äta svin mkt exakt nu! Ciao


Bebishelg!


Har varit i Sollefteå i helgen, eller sitter fortfarande hemma i mitt gamla rum på Kungsgatan och skriver men sätter mig snart på tåget på väg hem till Sundsvall.
Va på Elin och Vagios dop, eller kanske de va mest Jeremias dop? Iaf, jätte fint dop och lillgrisen är fantastiskt söt! Världens största brunaste ögon som bara flörtar med en hela tiden, han kommer bli en riktigt liten hjärtekrossare när han blir stor ;)

På kvällen var det en liten födelsedagsmiddag hemma hos Camilla, för henne och Julia. Riktigt kul, vidare på Appelbergs  och hade bästa kvällen på länge. Trion var tillbaka ;) It was AWSOME :) 

Idag är jag bara lite sliten, mest trött och har varit ute och kollat på mammans och Patriks hus som dom bygger, blir så sjuukt fint! Men mycket att göra.

Men nu kanske jag ska gå och köpa lite godis så jag överlever bussresan. HATA buss! 2.40 för att åka hem till Sundsvall. die...

Jag suger verkligen på att blogga...

Det är ju tydligt det... I början var det ju ganska roligt, och när man väl ha massa roliga bilder att lägga upp osv. Eller att man har något intressant att skriva. Dock när man skriver vad man har gjort under dagen så kan det bli lite lätt skit tråkigt.
Inget nytt har iaf hänt dom senaste veckorna, jag var på 30 års fest på Railway Saloon och dog inombords ett par gånger under kvällen. Alltså en del människor. Runt 9 halv 10 började  folket komma dit, medelåldern var väl kanske 50+. Riktiga rockabilly karlar och brudar med örnar och texter om olika bandmedlemskap på skinpajjen. Sen att det kanske stod ja Njurundas motorklubb är ju en annan sak, den såg ju "cool" ut iaf. Och damerna... ja, vart ska man börja, ena såg ut som Kicki Danielsson i höga klackar och skinnbyxor och skinnjacka och en svart top med ett hjärtformat hål precis vid tuttarna OCH ett litet hål precis vid ja.. ovanför naveln kanske. Ytterst oklart om det faktiskt sett ut så när hon köpte det eller om de var gjort i efterhand. Hon kanske hade gjrot hela toppen själv..
Ja men om ni kan förstå kanske litegrann om vad de var för folk där. Lite skrämmande ändå.
Ja! annat då.. eh ska klippa mig idag, kl 1 faktiskt på Purple. Sjukt dags, när jag va in och beställde tid så titta Elin på mina toppar, kollade på E4an jag har uppe i skallen (utväxten) och och suckade för att jag såg ut som skit :P
Så idag gäller det, fortsätter på min röda färg, sviker inte den i första taget. Trivs som fisken i vattnet i rött hår :)
ja, det var ju lite iaf. Jobbar idag på Lee store, sen träning efter det. ciaoMin favorit superhjälte :)

RSS 2.0