brrrr...

Kollade precis vädret och känner ingen lust med att gå ut överhuvudtaget idag, och att stå på svin svin kalla jobbet känns inte heller särskilt frestande. Men jobba ska jag, börjar dock inte förrän kl 14 så har många timmar kvar.
Nu är äntligen bänkskivan på plats, och ugn och hällen, och vi har vatten i köket! woho!
Igår kom natta och jens hit och skulle hjälpa till att skruva fast lite luckor, för mig och Safrani gick de svin bra till en början, vi skruvade ihop karusellen i hörnskåpet, medan Jens och Micke irrade omkring som två galna höns och hade ingen koll på nånting... Sen skulle vi fästa dörren, gick också bra till en början tills vi skulle skruva fast den i stommen. Då gick de snett. men på ungefär 3,5 timme lyckades vi 4 skruva fast 2 dörrar! hahaha åh vad jag aldrig ska köpa en fucking jävla kök igen! jo.. ;)
Lyckades ju även slå mig själv med rollen igår när jag stod och måla. Stod med ena foten på en stol och den andra på en stege. Sträckte mig lite för långt och stegen höll på att gå i govlet, men på nått jävla vänster lyckades jag styra upp allting, genom att typ svinga som en galning med armarna antagligen för plötsligt hade jag slagit mig själv i pannan, strax ovanför ögonbrynet så har en bula där nu som gör svin ont men ser ut som världens största finne! inte OK !
nä dags att äta lite frukost!

Fan, blogg.se borde fan göra en iphone app...

Fan, blogg.se borde fan göra en iphone app. Kvällen har varit hur skön som helst, efter jobbet kom Jens förbi och vi gick och handla, gick hem med tacos, cola, karra och popcorn! Svin bra påsar! Sen kom natta hem vi käka kolla idol, vart vansinniga för att Linnea åkte ut, idioter som röstar... Börja se en rulle somva svin dålig, kolla lite klipp på youtube, haha sök på best of Rikard Palm. Svin kul!! :) Ligger nu i sängen sen typ 1 timme tillbaka och kan inte sova... Värdelöst. John blund verkar ha mkt att göra ikväll. Ska göra ett försök till, annars drar jag igång en serie... Sleep tiggt


Lägenhetsuppdatering, fortsättning

ja, allt eftersom kök försvann osv så kunde mer saker hända i lägenheten..
vi rev väggen
vi la golv, som ni ser i hörnet, eller ja, Micke la golv. Jag och Natalie tog tag i väggarna, easy cover skulle på, små skönhetsfel skulle spacklas och slipas och målas. Så det vara bara att börja!
Efter att el dragit om, tak målats, hål i väggar murats igen och golvet lagts klart, väggar grundmålats överallt så kom mamman och Patrik hit förra helgen och hjälpte till. Köksstommarna skulle upp och sen skulle de kaklas, äntligen!
Nu för tillfället ser det ut såhär, vi väntar på lite finjustering av el, vattnet ska dras om, fläktkåpa fixas osv. Imorgon kommer bänkskivan, så då kan man sätta fast hällen, ugnen, diskbänken, diskmaskinen och lite till...
Nu har vi i stort sett varit utan kök i, om det är 5 eller 6 veckor. alldeles för mkt hämtmat har hämtats, förhoppningsvis är klart i slutet på den här veckan.. Då ska jag fan ställa mig vid spisen! hahah
Den som väntar på något gott...

Svårt skadad av gubbe på gymmet

I måndags, for jag och Safrani på body pump på gymmet, lite sen som vanligt, så fick skynda för att få fram alla skivstänger, vikter, mattor m.m
Iaf mitt i all denna stress när jag står där och plockar vikter så skickar en gubbjävel en skivstång i tinningen på mig. Han bad ju såklart om ursäkt och jag tyckte inte att det gjorde så ont så ja sa bara, nä de är lugnt...
Gick ungefär 2,5 sek efteråt så gjorde de svin ont, men hade inte tid att tänka på det, nu skulle de tränas.
När jag kom ner i omklädningsrummet igen så hade jag fått en uppsvullnad på tinningen och såret ni ser nedan, svullnaden syns inte så mkt kanske men den har varit större och det gör fortfarande ont runt omkring.
Så se det här som en varning, akta er för gubbar på gymmet, man vet aldrig vad dom kan ta sig till...

Lägenhetsuppdatering:

Först och främst så var det en vägg i hallen in mot köket, den ska bort!
Men först ska köket bort, kom ett företag och tog med sig det, svin bra!
Allt, jag mena verkligen ALLT fick stå på köksbordet...
fortsättning följer....

Yey, det funkade!! Skönt att slippa gå in ...

Yey, det funkade!! Skönt att slippa gå in på datorn varenda gång, nu kanske det blir uppdateringar lite oftare :) Har målat lite grann idag och mer blir det imorgon. Eller ja, om några timmar... Har varit uppe för sent flera kvällar i rad och totalt lyckats vänt på dygnet, så nu kan jag inte sova, vilket är sjukt tråkigt. Jag som aldrig bruka ha problem med att sova! Micke sussar iaf sött bredvid mig. Har legat och sett "i huvudet på John Malkovich" eller hur han stavar, tusen år sen jag såg den filmen, sjukt skruvad film! Aja, fan dags att sova nu, på riktigt!


Jag provar mobilblogga

Jag provar mobilblogga


Vilken helg


Helt sjukt slut efter helgens renovering, mamman och patrik kom hit och har hjälpt oss, satt upp köket på och kaklat. Så sjukt skönt att det faktiskt nu syns en förändring. Ska lägga upp lite bilder sen också.
Ikväll fortsätter renoveringen, jag ska måla klart tänkte jag och elen ska dras klart osv... mkt att tänka på innan allt är klart. Mkt mkt mer än vad man tänker sig innan man börjar. Men sjukt lärorikt.

Men förhoppningsvis blir lägenheten klar i veckan här så sen kanske man kan få börja göra lite fint hemma innan jul och så :)

Ha en fortsatt bra måndag!

En helt vanlig måndag, för 5 månader sen.

För några månader sen, såg mina måndagar, eller faktiskt alla mina dagar i stort sett likadana ut. Jag klev upp, duscha, kolla på film, kanske en till, åt lite, titta på tv, laga mat tills micke kom hem och sen titta vi på tv.
Nu sitter jag här igen, där jag trodde att jag inte skulle behöva sitta på ett tag. Ack så fel jag hade.
Men många har det mycket värre så jag ska inte klaga. Men det är inge kul.
Dagen var i stort sett likadan, jag klev upp, duscha, började se en film, gick och klippte mig, kom hem och såg klart på filmen, förövrigt riktigt bra film, började riva tapeter men insåg snart att det var meningslöst utan spackelspade eller liknande redskap. Sitter nu här, framför datorn. Ser hur jävla mycket som behövs göras i köket, eller snarare vårat icke existerande kök och önskar att det kunde göra sigsjälv.
Eller snarare att jag hade allt jag behövde så att jag kunde göra det. Men inte det heller.
Aja, skärpning Johnson. Dags att betala räkningar.

tvättdag


Idag ska det bli tvättdag, har en sjukt stor jävla tvättkorg att bli kvitt, man tycker inte att man skitar ner så mkt kläder men helt plötsligt står man där med tvätt upp i halsen och undrar va fan de va som hände.
Iaf, idag är det dags. Det måste göras. Tänkte använda tvättmaskin i lägenheten också så jag inte spiller någon tid ! Jag är så smart :)

Lanvin har kommit upp med sin kollektion för hm nu, massa häftiga kläder men vet inte riktigt om de är min grej direkt. Men ska undersöka saken lite mer :P
Bilder finns på hm.com :)


maaaaaaaaaaaaaaat!

jag är hungrig, såå jävla hungrig.
Hade idag igen glömt att ställa min väckarklocka, men tur att micke gör det! Hann iaf inte äta frukost, som vanligt och längtar nu fram till fika så jag kan gå ner och köpa mig en macka, som vanligt. Mina pengar kommer ta slut pga dessa mackor.  Men men, inte så länge till... Sista dagen imorgon, jävla skit.

igår började vi iaf lägga golvet i köket, sweet!

Mensvärken är ett faktum, jag gillar inte att vara tjej idag! Ja gillar inte lingonveckan alls! En svin dålig uppfinning.

Från och med du



Shit, nu jävlar händer det grejer hos familjen Johnson/Lundberg. Väggen är rivit och ja, jag ska erkänna att det blev riktigt bra. jag trodde inte att det skulle bli så bra, men det vart det! Lundberg hade rätt.
Iaf, väggen är borta, köket är borta. Vi var äntligen och beställde köket igår, så 17 nov kommer det. Tog även hemkörning och uppbärning av köket så man slipper gå omkring 4 tusen timmar och leta rätt skruvar.
Golvet kom igår, kaklet kommer nästa vecka och bänkskiva borde komma nästa vecka också.

Dock stöter man ju såklart på problem, el knas, fläkthål som sitter på fel ställe osv. men det löser sig!
Pascal "snickarn" Åberg är vänlig nog att hjälpa till, tack och lov!!!
Men ja som sagt, det börjar hända grejor, man lever i byggdamm men det funkar, det kommer bli svin fint!


dags för lunch!

Ja må jag leva!!


Igår fyllde jag år! man har alltså gått och blivit 21 jordsnurr :P Stor tjej nu!
Dagen var bra, men väldigt konstig för att vara födelsedag. Men började iaf med super god hotell frukost på Knaust, gick sedan hem för att behandla min bakishet och Micke for på match.
Micke M kom förbi och så även min käre far och Boris ! :P

Blev bjuden på middag av Natalie och Jens, svin gott. Fick världens överraskning också, Zeunerts julmust!!! DÅLIGT! NÄ!
sjukt bra, kan ha varit de bästa på hela dagen :)
Fick underbar present av dessa två också, Natalie den lilla pillermajan hade gjort en tavla på mig och Micke med pärlplattor, sjukt snygg!
 



Love it !


RSS 2.0