jobbeli jobb


Alltså inte för att dra en hel yrkesgrupp över en och samma kant. Men jag står på jobbet och som många vet håller dom på och bygger i lokalen bredvid. Det ska bli olearys där igen, iaf...
Så står det alltså 3-4 karlar och pratar och jag står här och viker mina jeans och hör dom pratar, hahaha...
Dom står alltså och surrar om hästkrafter i skotrar, och den ena va tvungen att byta kamremmen i bilen och ja.. ni förstår.
Shit, Safrani kommer alltså stå där om 1,5 år och skämta med gubbarna och klaga på att hon va tvungen att meka i bilen hela kvällen, osv.
Något som dock är sjuuukt positivt är att dom äntligen har byggt upp en vägg så nu behöver man inte frysa ihjäl när man jobbar, vilket är ett stooort plus!


Ikväll blir det lite vin och pizza med safrani, jens och Wounder. kanske lite sällskapsspel. vi tänkte först laga lamm, sen tacos men allt eftersom bestämde vi för att ta hemkörning :p fint!
Kommer bli king!

på söndag åker ja till Åre!


Telefon kö!


Först får man sitta i telefonkö i tusen år. Lyssna på någon sjukt tråkigt röst som säger att just nu är det många som ringer, men vänta kvar så tar vi ditt samtal så snart vi kan.
Sen när man efter X antal minuter blir framkopplad så får man prata med en människa som låter som att hon håller på att dö i telefon. Visst telefonjobb kanske inte är världens roligaste jobb, eller hon kanske har en dålig dag men faktiskt, att le när man pratar hörs faktiskt genom luren. Att försöka låta som att man inte håller på att dö skulle göra din dag lite bättre, eller åtminstone dina kunders dag.

Jag gör om i källaren, tänkte bygga ett litet rum ala Josef Fritzl  som jag kan låsa in Micke i. nä nu ljög jag. Jag måste städa förrådet. Har efter 4,5 månad i lägenheten äntligen hittat vårat andra förråd. jag tror att det är vårat iaf. Är iaf helt tomt och inget lås eller nått, så jag sätter dit mina grejor och ett lås så kan ingen annan ta de iaf :p
clever girl!

hejråå


Inspiration till hemmet.



http://husligheter.elle.se/ Gillar den här bloggen skarpt, hittar alltid massa fint här och massa inspiration! Och alltid hittar man till massa andra roliga inredningsbloggar när man tittar in.

http://livethemma.ikea.se Tycker det är sjukt bra att ikea har kommit med en blogg. Trots att deras katalog är ett bra inspirations ställe så kommer den ut två ggr om året. Not enough. Här kommer det upp nya grejor varje dag och man ser helt plöstligt ikeas grejor med helt nya ögon.


Komprimerad måsprupp


Jag är så bra på rubriker... eller..

Har tillbringat dagen ute på birsta, jag och safrani kände att göra av med lite pengar fast jag inte har några.
Fast jag hade två presentkort på ikea så jag gjorde bara av med dom.
har köpt hem lite nya blommor, en hatthylla (äntligen!) och sådär...

Fick ett ryck och satte upp gardiner i vardagsrummet, efter hm, 4,5 månad i lägenheten.. det går inte fort här vill jag lova. Men hittade en låda i "förvaringsrummet" med massa roliga saker som jag vill få upp direkt!
Blev helt plötsligt mysigt och ser ut som ett hem här istället för ett förvaringsutrymme där man bara har ställt dit sakerna tillfälligt. Ävem min käre sambo tyckte det vart fint, så jag är nöjd.

nu ska bara dom där jävla golvlistorna inhandlas till köket så kan man ta tag i nästa renoveringsobjekt, har ju bara 3 rum kvar... fuck..
ska ta lite bilder sen, nån gång.

Snart kommer Safrani hit så ska vi sätta upp hatthyllan! jippie!

jag behöver värme


och sol och paraply-öl och ligga på en madrass i vattnet och njuta av att ligga och guppa runt i vågorna.
Jag behöver känna solen göra mig brun och fin och fräsch och få massa ny energi att göra av med.
Få känna det positiva och ljusa istället för negativa och mörka som världen erbjuder just nu.
Hade jag haft råd hade jag satt mig på ett plan och åkt härifrån, åkt till ett varmt ställe som kunde erbjuda mig allt det jag behöver nu.

Men som Natalie sa häromdagen: Johnson! det är bara 4 månader kvar till sommaren, dags att börja träna igen.
och 4 månader borde ju gå ganska fort tycker jag...

camera+


Älskar nya appen jag hittat till iphonen. Camera+ heter den, helt gratis och gör att man som en själv inte har en riktigt bra kamera kan leka lite med bilderna och förändra dom osv. Lite roligt.
Tog lite bilder igår för att kunna visa...

 Lite gammal stil..



 ja, tre olika typer.. lite roligt! :)

Nu bloggar vi båda två.


Min käre sambo har börjat blogga, i hans försök att knäcka kenzas blogg har han döpt den till glenzas. www.glenzas.blogg.se
Han tror att han kommer ha mer läsare än henne inom några dagar. Nog för att han faktiskt redan har fått 16 kommentarer på sitt första inlägg så tror jag ändå att han får hålla på lite mer än några dagar. Men jag gillar hans entusiasm! Och kan ju försöka göra så han får så många som möjligt iaf :P

Alex kom precis innanför dörren, med sin skadade hand, stackarn. Får hjälpa han på med jackan och knyta skorna åt han när han ska på med det. Wounder är också påväg hit, Micke sa tydligt förut att det skulle bli film och mys kväll.. frågan är hur mycket  NHL och Skate 3 är inräknat i detta. Jag är rädd att det är alldeles för många.

Appråpå hockey sitter jag och kollar på Miracle, ni vet den där hockey filmen. Sann historia. Usa vs Sovjet. Filmen är snart slut och det ser ut som att usa vinner :P Dock sett filmen förut men det är en bra film. Oavsett om man gillar hockey eller inte.

Titt, usa vann. surprise!
Nu kom wounder också, får jag någon att jävlas lite med. Have a nice one folks!

Nyår!


Shit vilken helg, Nyår tillbringades alltså i Åre. Jag, Micke, Natta, Jens, Niclas och Johanna tog våran fantastiskt grymma bil vi fått låna av North car och styrde kosan mot Åre.
Torsdagen börjades hemma i stugan, sen vidare på fest och sen skulle vi egentligen på Bygget och se Petter, kommer dit och ser kön, vi vänder. Jag och Micke väljer Wersens, alla andra går hem.
Hade sjukt kul, dansade och härjade! :)

Fredag, backen gällde. Ställa sig på brädan för första gången den här säsongen. Jag börjar med att ramla av liften och det är inte svin kort kö vill jag lova. haha, många fick sig ett gott skratt, jag höll på att dö!!
Åker i backen hela dagen, sen har vi bokat ett långbord till Afterskiin på Fjällgårn, hade världens bästa afterski någonsin. gick lös!
Vidare hem för sovning, ätning och omklädning. Vi gick på Dahlboms? Lyckades på något märkligt vis ändra om ett reserverat bord att bli vårat och flyttade reservationen. Jens kan hatn!
Ett par Sollefteåbor anlände också och kvällen var sjukt kul, bra början på nya året!

Lördag, backen igen, en mindre orkan drog förbi och VM8:an stängde vid 2, king, vi får gå på afterski tidigare än väntat! styrde stegen mot bygget, röjde lös igen. Kan ha varit den näst bästa afterskin :P

Vaknade imorse och insåg att vi ska vara ute ur stugan om 1 timme, vi hade försovit oss, med drygt 1 timme, fuck. stressa stressa stressa, vi hann iaf klart.

Grym helg, grymt sällskap, nyår i Åre gör jag gladeligen om! :)

RSS 2.0