Julhelgen har varit fantastiskt härlig, ha...

img_1035 (MMS)

Julhelgen har varit fantastiskt härlig, har träffat släkt jag inte träffat på länge, vänner jag inte träffat på ännu längre sen. Sjukt roligt!


Dan före doppardan!


Imorgon är det julafton om det var någon som missat det :P Alla julklappar är klara, tack och lov! Imorgon åker jag och Micke hem till Sollefteå :) Micke åker dock tillbaka till sundsvall på juldagen men jag stannar. Alla vänner som kommit hem som man vill hinna träffa!

Idag är dock en helt egen dag, står på jobbet och håller seriöst på att hungra ihjäl, klev upp lite för sent imorse så hann inte äta någon frukost, och kan ju inte gå härifrån när jag står ensam i butiken. Så försöker dricka svin mkt vatten så jag inte känner mig så hungrig fram tills min kollega Adrian kommer kl 12 så jag kan gå och äta.
Ikväll ska vi till Leif och Karin på lite dagen-innan-jul-mys, plus att överlämna lite paket.
Får se hur länge det går innan Leif är och pillar på snörena och vill öppna alla paket :P hahah

GODJUL !!!!!! :)

Vad skulle jag ta mig till utan min fina N...

img_0117 (MMS)

Vad skulle jag ta mig till utan min fina Natalie! Hon får saker att hända, idag har vi tex fogat mitt kök, vilket absolut inte hade blivit gjort om det inte vore för henne!  Min bästa tjej :) love her!


jobbeli jobb


Mamman och patriken har varit här och julhandlat. Så fikade med dom innan jag började jobba.
började kl 12 och slutar nu snart, eller ja kl 17, 1,5 timme kvar.
Var precis in en ytterst märklig människa. Förmodligen alkis eller liknande, han såg ytterst onykter ut.
Gick in baktill omklädningsrummet och stod där, jag står medan med en annan kund, han stod där kanske 15-20 sek och sen när jag gick dit så var han påväg tillbaka, gick ut ur butiken på en gång. oklart vad han gjorde egentligen. Och om han faktiskt hade koll själv på vad han gjorde... Tror inte ritkigt det. jaja...

Efter jobbet blire hem för en snabb utbytning av kläder, sen upp till grönvik. Det är dags för en utgång, haha.. måste komma ihåg att ta med kameran. Kvällen måste dokumenteras! ;P
Blir jag, grönvik och Emma, vad jag vet nu.

ciao!

vilken dag vilken dag...


Låter som jag har gjort huuur mkt som helst idag, vilket är faktiskt exakt tvärtom. Klev upp vid 11 och sen har jag inte gjort annat än att tittat in i dumburken.  Kul tjej.. hade tänkt igår att jag skulle baka, men nääe...

Har iaf lyckats gjort ett beslut idag :P vilket verkligen va på tiden. Jag åker hem till Sollefteå för att fira jul, jag och Micke åker på förmiddagen på julafton så vi är hemma i Solle till Kalle.
Stannar till söndag så bäst att någon har en nice fest på gång i helgen! :)

See ya!

Mikrofonkåt


Jag är beroende av den här låten, den är så jävla king!
September är grym!

Igår va jag duktig tjej, jag tvättade (äntligen) alltihop, efter typ 5 veckor utan att tvätta var de ju som att man hade köpt nya kläder. Hade ju glömt bort vissa plagg :P
Sen målade jag äntligen klart i hallen, vilken också va på tiden. Så nu är sista täckpappen i hallen borta och skohyllan står på plats, nu ska jag bara hitta en snygg hatthylla också, har hittat en men 800 kr för en hatthylla känns lite overkill.

Idag är jag inte lika duktig, klev upp ur sängen halv 12 och har sen dess duschat och ringt a-kassan. bra jobbat johnson! haha
Hade tänkt bakat och städat lite men orken fann sig inte idag.

Bilder från vad som hänt senast :



Köket är i stort sett klart, det går att använda iaf! :) LYCKA!



Nu i helgen har jag varit hemma i Sollefteå och varit katt vakt!



Lillasyster Milla 2 år har fått en ny leksak. (han till höger) Sune heter han!



Jag försöker komma på vad jag ska ha på mig på Nyår, vad tror vi om detta egentligen? Är lite skeptisk...


svin bra helg!


Helgen har varit kanon, fredagen innebar idol-final så vi bänka oss framför tvn och kolla på den. jag, lillan, Micke, jonte, Kalle, Krickan... efter sett att Jay faktiskt vann Idol gick vi ner på Appelberg för lite live-musik och mingel och dans och hade en sjukt rolig kväll :)

Lördag, grötfrukost med Julia och Lillan på Myregårdscafét. En sväng på stan och sen upp för att träffa mina små grisar, Milla och Victor. Shit vad stor dom har blivit alltså, växer sjukt fort. Insåg då att jag inte varit hemma på 4 månader. Jag måste skärpa mig.
I stort sett samma gäng fast + Julia, Anna och Melinda satt kom hem till mig och vi kolla på så mkt bättre och drack vin. Diskussionerna gick överstyr och vi hade så jävla roligt! Dans på Appelbergs hela natten, nattamat och sen sängen.

Söndagen såg ut som söndagar bör se ut, pizza till frukost, tårta till lunch, köpte lite porslin på nya affären Fantasihörnan, svin mkt fina saker!! Sov lite i soffan, sen kom mamman hem och gjrode tacopaj. jag sov hela kvällen efter i stort sett...

Fick äran att kliva upp 06.15 imorse för att åka hem hit till Sundsvall för att jag skulle hinna hit, där jag är nu, på jobbet. Är sinnesjukt jävla trött och skriver så här onödigt detaljerat för att jag inte ska somna av uttråkning eftersom förmiddagarna består av 0 människor på stan i stort sett. Men snart får jag väl sällskap!
VART ÄR ALLA JULHANDLARE?! Jesuses!

I Sollefteå


Efter en dag i bil, en sväng till Umeå först, träffade Pettan och KL riktigt roligt att se dom så droppa dom förbi här i Sollefteå och släppte av mig. I helgen är jag kattvakt åt mammans två kissemissar, fröken Cleo och herr Homan, av alla namn. jaja... Har hunnit träffa min lilla söta Angelica och mamma Aini och snart kommer Jonte och Micke M hit :) yeey ! sen blir det lite idol och sen en sväng på appelbergs ! king kväll :)

Nu står Cleo framför skärmen, hon vill inte att jag ska skriva mer! Ciao

Haha måste bara berätta om min lördag kväl...

img_0071 (MMS)

Haha måste bara berätta om min lördag kväll. Jag och Micke var hemma hos herr och fru Lansink. Hade hur trevligt som helst, vi käka gott, drack alldeles för mycket, samtalen spårade ur fullständigt ;p haha men det va sjukt kul! Jag och Jenny vart iaf sugen att åka till fjällen så skidglasögonen åkte på :)


Favoritdagen på hela veckan!


Alltså onsdagar är fan en riktigt bra dag! Onsdag, snart helg liksom. Plus att mina onsdagar brukar innebära body pump på Gold´s kl 19.00-20.00 och efter det hem till Natalie och äta popcorn, dricka julmust och kolla på Greys!
Idag jobbar jag dock, så missar pumpen, så tror det bara blir pocprn och julmust :P

Har sjuk träningsvärk från i både måndags och igår, axlar, bröst, framsida lår allt värker verkligen!

Åker hem till Sollefteå på fredag också, ska vara kattvakt medan mamma och Patrik är i sthlm i helgen.
Ska bli kul att få träffa lite vänner igen, och lillan fyller år så det ska firas :)
Dock det sjukaste jag någonsin varit med om, jag vet att det brukar ta ganska lång tid att ta bussen härifrån sundsvall till sollefteå, ibland har man tur att man hittar en buss som går över Viksjö men inte alltför ofta tyvärr.
Men de här ta fan priset, dom ända bussarna som går på fredag tar 3 TIMMAR och 41 min!!!! SERIÖST! Helt sjukt !
jaja, det blir väl bara att se till att man har fullt batteri på telefonen och slå igång spotify.. men sjukt tråkigt ändå!

back to work, last hour! ciao


ELLE-GALAN!!!!

En gala av Elle, vilken underbar party kväll. Skicka biljetterna genast, kommer inte ihåg när jag var på en Elle-gala senast ;) Tar med mig min bästa party-pingla, ingen vill på Elle-galan gå utan att med oss mingla! :)

.....

Kunde inte sova igår som vanligt, somnade väl efter 2 någon gång, vilket gjorde att jag sov bort hela dagen. vaknade vid 12 och har egentligen inte gjort så mkt sen dess, klätt mig och ätit frukost typ. skäms!
Men tänkte fan att jag skulle gå och träna, skulle egentligen behöva åka ut på ikea men nja, jag är för lat och bussen känns inte svin lockande...
Nä men jag tror jag ska slänga i mig lite lunch och sen gå och träna.. ingen hårdkörning, har skön träningsvärk sen träningen igår.
go go go...

träna var det ja...

Måndag, dagen har varit lugn, mest varit hemma och pysslat på. Var ner på stan en sväng sen, va in på jobbet och surra lite schema m.m.
Gick sedan runt och ville köpa något fint hem, hittar huuuuur mycket som helst men samtidigt ingenting. Ingenting som jag verkligen ville ha. Nä ska fan skriva en lista med saker vi faktiskt måste köpa hem så jag kan pricka av allt eftersom.
Sitter och väntar på Safrani, det är dags att ta tag med träningen igen, har haft ett litet uppehåll nu medan Safrani varit sjuk, jag tog ett passande uppehåll samtidigt :p så nu ska jag hoppa i träningskläderna igen.
ciao

heeey suckers!

Åhhh ni ska se hur fint det blir hemma hos mig!
Mamman och Patrik har varit här, trots att mamman faktiskt fyller år idag, men dom for hit ändå, och hjälpte mig med köket, och det blir så sjukt fint! Fan, vad skulle jag göra utan dom!?!?! Hade aldrig funkat.
Tack snälla underbara älskade mamma och Patrik, ni är bäst! skulle aldrig klara mig utan er :)
Igår var det afterwork med jobbet, (Leestore) och våra grannar Glitter. Va på Invito och tog några glas vin och surra på, sen gick vi vidare till Irsish, träffade på två av killarna från Småstadsliv, svin roliga!
Hade en grymt rolig kväll iaf och det kändes idag, usch har inte alls mått särskilt bra :P men men, lätt värt!
Skulle gått ikväll med Grönvik egentligen, men mamman for härifrån för 20 min sen och är fortfarande bakis så jag ska sätta igång och packa upp kartonger, yeey! Äntligen! förstår ni hur länge jag har fått vänta för att få göra det!
ja! nu kör vi!
Ni får se bilder sen! ciao

fan va lat jag är...

usch nu måste jag fan ändra på mig själv, somnar halv 2- 2 vaknar 11, ligger kvar i sängen och kollar på serier tills nu. Inte okej, måste ta mig i kragen, skulle tex behöva gå på stan och kolla på lite födelsedagspresenter, har bara 4 st innan jul. plus julklappar också såklart.
Ska ta och göra mig iordning och gå ner och strosa på stan innan jag börjar jobba. Börjar kl 14 så det borde jag ju hinna. Hittade sviin snygga stövlar inne på scorett idag, inte lätt att jobba mittemot en sko butik, vill handla heeela tiden! men 1400kr på skor är inget jag har just för tillfället när inte lönen från if kommit in... dåååligt! men de ska väl förhoppningsvis lösa sig idag hoppas jag.
Nä, smink och lite kläa på de här så..

RSS 2.0